Reklama

Reklama

Prasátko a jeho velký příběh

  • USA Piglet's Big Movie
Trailer

Obsahy(1)

Film Prasátko a jeho velký příběh je další pohádkou, ve které se setkáme s oblíbenými zvířátky ze Stokorcového lesa. Tentokrát se parta přátel přesvědčí o tom, že i malé zvířátko může dokázat velké věci. Když se zvířátka společně vydají na sběr medu a nechají Prasátko díky jeho malému vzrůstu doma, začne si připadat méněcenné. Pak se najednou ztratí a ostatní zvířátka použijí jeho památník jako klíč k jeho nalezení. Při tom si uvědomí, že toto velice malé zvířátko bylo ve skutečnosti v mnoha směrech velkým hrdinou. Po rušném hledání a jeho dramatickém vyvrcholení dostává Prasátko další příležitost dokázat, jak velký vliv mělo na své kamarády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Filmpub.cz (Štěpán Moník)

"Filmy jako Prasátko a jeho velký příběh jsou primárně určeny pro předškolní děti. Proto se na ně nedá napsat normální recenze, ale pokud po mně přesto chcete nějaké objektivní zhodnocení, pak věřte, že pokud vám připadá srandovní tygr, který umí skákat na svém ocasu (odráží se od něj, jako kdyby to…"

Filmweb.cz (Jan Sehnal)

"Typická animovaná pohádka, kterou známe z dob minulých. Hodně barev, hodně veselých písniček, hodně pohodové atmosféry. Tyto všechny faktory hrají do sebe a pokud je smícháme, dostaneme, pro děti, velmi povedenou a zábavnou pohádku. Příběh se skládá z dobrodružství, která kdy zvířátka společně…" více

Tiscali.cz (Kateřina Grosmanová)

"U dětského animovaného filmu je zbytečné řešit nelogičnosti, dětem stačí, že občas uslyší hezkou písničku a na plátně uvidí legračního Medvídka Pú, hopsajícího Tygra a věčně optimisticky naladěné Prasátko. Dospělí se zřejmě u filmu ukoušou nudou, jen občasná replika od Ijáčka, je zábavná. Prasátko…"

Reklama

Reklama