Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaka americka komedia,ktora ma poriadne rozosmiala,blaznive,zabavne,uchylne,vtipne a obcas aj nechutne,asi tak by som tento film opisal,no a urcite najvacsiu zasluhu na tom ma herecka Lauren Lapkus,ktora si to zjavne uzivala,kvalitne jej je*alo v gebuli,ale to bolo prave na tom take cool,davam pat hviezd...:⁠-⁠) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "feel good" bláznivá komedie, která stojí a padá na ztřeštěné Lauren Lapkus a šílených situacích. Snímek The Wrong Missy sice v rámci tohoto žánru téměř nikterak nevyčnívá, avšak pokud hledáte opravdu nenáročnou záležitost na volný večer, The Wrong Missy je přesně tím pravým. V některých momentech jsem se totiž vážně lámal smíchy. Dobrá práce! (Netflix) „You got to meet our neighbor, Barbara. She and her husband heard us going at it last night. They almost called security. They thought there was a little girl being tortured in here. You’re the little girl.“ ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně přestřelená Sandlerovka (tentokrát ale bez Sandlera a vystačit si musíme jen s partou jeho kámošů),která vrší jednu extrémní situaci na druhou a věří,že to celé nakonec bude vtipné.A nutno uznat že to tvůrcům i přes průhlednou zápletku vychází překvapivě často a Wrong Missy se tak řadí mezi ty povedenější z Adamovi produkční stáje.Výš v hodnocení ovšem jít nemůžu hlavně díky Lauren Lapkus.Ta je sice už celkem ostřílená komediální herečka a tady ukázala,že asi nemá hranice,ovšem její postava byla natolik zběsile otravná,že to bylo velmi často na hraně snesitelnosti.Potkat někoho podobného v reálném životě,asi bych velmi rychle bral nohy na ramena...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Produkčná spoločnosť Happy Madison pokračuje vo svojej línii s príznačným sandlerovským humorom. Aj keď musím uznať, že už sa z toho občas stáva také trochu otravné klišé. Ale možno to je tým, že ako decko som filmy takéhoto typu vnímal úplne inak. V tomto filme sa miestami zbytočne tlačilo na pílu a kopu scén pôsobilo priam nechutne, o mnohých nevkusných dialógoch ani nehovorím. To je podľa mňa dosť škoda, lebo koncept scenáru nebol vôbec zlý, dokonca by som povedal, že motívovo to bolo nadpriemerné. Nechápem, načo za každú cenu podporujú v amerických komédiách takúto trápnu prezentáciu, ktorá sa človeku skôr sprotiví ako zaujme... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Pokud nemůžete Sandlerovo taškařice vystát, nejspíš se vám to nepovede ani teď. Lauren Lapkus má ovšem energie na rozdávání a zdá se, že tím nakazila všechny na place. Úsměvných momentů je překvapivě více než těch trapných (a i ty jsou snesitelné), takže je to vlastně dost decentní Sandlerovka (bez Sandlera) … (s Robem Schneiderem). 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno