Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že smrtiacu posadnutosť je možné vypestovať. To buď príde alebo nie. Záleží to od toho, či človeku pre niečo alebo pre niekoho rupne v bedni. Vzhľadom na solídny námet som však od snínku čakal viac. Tej dusnoty z pocitu bezmocnosti tu bolo veľmi málo a len tak okrajovo. Viac sa film zameral na romantickejšiu časť a žiarlenie jedného z partnerov, čo bolo celkom zaujímavé, no stačilo sa tomu venovať iba chvíľu. Zvyšok potom nudil. Priemer. 60/100 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Perverzni a narcisticky thriler o pomste osameleho muze s obsesi. Je to solidni film pro patecni pandemicky vecer nouzoveho stavu. Nemuze ji dal, nez za hranice sve omezene zapletky. Jsou zde dobre herecke vykony. Postupne se buduje vyborne finale, ktere vynahradi nedostatky v prvnim a druhem dejstvi. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mario Casas je už španělská klasika a stejně tak scénáristi snímků jako je Anna Fritz nebo The Platform byli dobrý start, který by naznačoval, že i The Paramedic bude stát za to. Bohužel opak je pravdou a za mě je to jeden z nejhorších španělských filmů, který se svými bratříčky nemá nic společného. Chybí zde napětí, atmosféra, zájem diváka se vůbec dále dívat nebo solidní zvrat na závěr, kterým nás španělé vždycky uzemní. Takhle je to výkřik do prázdna, kdy prvních 40 minut je seznámení a druhá půlka skončí dříve, než by stihla začít, nekoná se žádná akce a celý film jenom poslouchat klišovité, mdlé dialogy není moc zábava. Velká, táhnoucí se nuda, které bych se vyhnul obloukem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dievčina bola čudná. S chlapíkom nechcela súložiť ani keď bol na vozíku, ani keď predtým mal nohy. Nečudo, že mu potom preskočilo a tak sa natočil tento celkom zaujímavý thriller, ktorý dostáva pomaly vražedný opar. Kto zvíťazí na záver nie je predvídateľné, dá sa len tipovať, číže hodnotím vyššie. A ten finiš bol podľa mňa výborný. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na jeden krát bez najmenších problémov sledovateľná jednohubka. “Lekárnik” nedisponuje nijak mimoriadnym tempom, ani neobsahuje žiadne twisty v zálohe, ktoré by diváka posadili na zadok. Tak isto nie je príbehovo nijak prekvapivý, skôr ide podľa osvedčenej šablóny, ktorá nijak neprekvapí. Malá rada na záver, sledovať radšej v naturálnom jazyku, lebo ten anglický dabing je doslova tragický. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno