Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Holcovi a Kadlecovi rozhodnou, že jediné možné řešení je sestěhovat se na jedno místo. David, který výměnu zavinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi. Od té chvíle začíná „boj“ za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, chtějí, aby se vše podařilo, jenže každý další den přináší nové a nové překážky. Každá rodina má své zvyky, své priority, své názory na výchovu. Každý sám za sebe je jiná osobnost, i Tomáš s Jakubem nemohou být rozdílnější. Obě rodiny sdílejí přesvědčení, že soužití je jediné možné, přesto ale nanejvýš problematické řešení. Všichni chtějí, aby se to podařilo, jenže čím více času spolu rodiny tráví, tím jasněji je vidět, že celé to snažení bude nejspíš marné. Přesto se nikdo nechce vzdát. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhú sériu nechcel točiť ani samotný režisér a vieme prečo. Bolo to varenie z vody a recyklácia tých istých problémov, pričom jedna postava opakovane dostáva na hubu, ďalšia postava v jednom kuse kričí, tretia postava má stále utrápený pomáhačský výraz. No a potom je tu samozrejme Adamczyk, ktorý pokračuje v čom začal a strúha grimasy, ako keby mu nesadla tretia dávka prezentu od Fajzeru. Záver mimoriadne neuspokojivý, pretože niečo sa uzavrelo, no niečo prináša úplné vyústenie do stratena. V každom prípade žiadna tretia séria je riešením. Už by nebolo o čom a varilo by sa už nie z vody, ale z chcaniek. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špatně, všechno je špatně. Oproti velmi podařené jedničce, kde nás zajímal vývoj postav i děje a hlavně kdo to všechno spáchal, tady je nezajímavé téměř vše. Děj je neskutečně, ale opravdu neskutečně natahován, nic úplně zásadního se celé díly neděje, problémy kluků jsou řešeny i neřešeny, další zápletky nejsou tak silné, aby děj utáhly. Tohle je prostě ukázka, jak to vypadat nemělo. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač nerada, tak musím konstatovat, že druhá řada seriálu Kukačky je podstatně slabší než ta první. Největší výhrady mám ke scénáři, který je místy poněkud zmatečný. Navíc se několik epizod točí v začarovaném kruhu, přičemž děj se téměř nikam neposouvá, snad jen s výjimkou posledních tří dílů, jež se přibližují kvalitě úvodní série. Vše naštěstí zachraňují silné herecké výkony většiny zúčastněných. (65%) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pokračování o které nikdo nestál a viditelně o něj nestáli ani sami tvůrci. Zatímco první řada byla příjemným překvapením a po stránce příběhu a emocí fungovala jak měla, dvojka se jen devadesát procent času motá v kruhu, snaží se (marně) prvoplánově dojit emoce a natahuje už tak přetažené až k nesnesení. Po cca čtvrtém dílu sem dalších asi 8 dílů úplně vynechal a jen si ze záznamu projel jestli mi něco neuteklo...a neuteklo. To všechno co se tady za téměř dvanáct hodin vysílacího času stalo by se v pohodě dalo shrnout do dvou epizod, nebo jednoho celovečerního "speciálu" a divák by absolutně o nic nepřišel. Herecky je to sice ok, ale tentokrát to vážně nestačí a ten kvalitativní propad to nezachrání...40% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je mýma očima poněkud slabší než první, výhrad bych mohla mít spoustu, ale nechám to plavat... Příběh o záměně dvou chlapců v porodnici mě místy bavil víc a občas méně, obě rodiny jsou zajímavé a pravdou je, že herecký ansámbl to celé drží nad vodou... Nejvíc se mi líbila Sabina Remundová s Davidem Novotným, těm dvěma jsem uvěřila a dokázali mě rozesmát, dojmout i rozplakat, no a za zmínku stojí jistě i Denisa Barešová, pozoruhodná osůbka, působí na mě přirozeně a příjemně... ()

Galerie (419)

Zajímavosti (16)

  • Premiéru epizody sledovalo 1,07 milionu diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera. (rublik05)
  • Denisa Barešová priznala, že herci ani režisér neboli za pokračovanie seriálu a s výsledkom neboli spokojní: "Režisér seriálu Biser Arichtev to do médií niekoľkokrát povedal – nikto z nás nebol nadšený, keď sa rozhodlo, že bude druhá séria. My v Česku sme majstri v nastavovaní kaše, čo ja osobne úplne nenávidím. Aj potom, čo sme dotočili druhú sériu, som si hovorila, že sa naozaj málokedy stáva, aby dvojka bola aspoň rovnako dobrá ako jednička." (Arsenal83)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,12 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno