Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hned z kraje si jedna z děveček sedne do auta a následně je provrtána skrz naskrz tak, že by se za to nestyděl ani Fulci. Pak se ovšem chystá dívčí večírek, žvaní se, laškuje a divák netrpělivě čeká, kdy nastane masakr. Mezi tím sice pár postav zařve - vtipné je propíchnutí cedulí s nápisem Na prodej, ale to hlavní se odehraje v poslední čtvrtině. Vraha lze odhalit poměrně brzy i přes to, že se tvůrci snaží diváka zmást. Práce s vrtačkou je solidní, škoda, že podobně nepracovala i motorová pila, ale nechť. Ke spoustě krve lze přičíst i střeva ven. Jako ozvěna osmdesátých let tu jsou hojně obnažovaná ňadra, vášnivý sex ovšem ne, z jistých důvodů... Poučený divák samozřejmě ví, že když už vraždit vibrátorem, tak rozhodně ne vhozením do vody, páč to ve skutečnosti nefunguje. Nijak nevybočující slasher potěší ty, co rádi hádají, kdo zkape jako další. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel trilógie. S prehľadom sa tvári najvážnejšie, no ťažko mi je brať vážne film, ktorý sa volá "Masaker na pyžamovej párty 3". V tomto filme je len jedna vyslovene stupídna scéna a to začiatok párty dievčať, kde sa začnú samy vyzliekať. Už chýbal len súboj s vankúšmi. Zvyšok je slasherovská rutina. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí SPM je tuctový slasher s prvkami home invasion, v ktorom forma očakávane prevláda nad obsahom. Príbeh je takmer totožný s prvým dielom série a znovu tu teda máme dievčenská párty v baráku bez rodičov, na ktorú vstupuje vyšinutý vŕtačkový vrah, ktorého identita je odhalená zhruba v polovici príbehu... Hoci sa tu odohrá zopár krvavých vrážd a nešetrí sa ani nahotou, trojka vo mne nedokázala zanechať výraznejší dojem. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ojedinělý úkaz tahle série. Za celou původní "trilogií" totiž stojí armáda ženských, které, nejenže umíraly před kamerou, ale stály i za kamerou a psaly si scénáře. Z diváckého hlediska se odchýlila jen sračkoidní prostřední část, původní koncept zůstal ale zachován u všech. Tudíž i do třetice tu máme jakousi holčičí "pyžamovou párty", na kterou vtrhne šílený zabiják, jenž si na jejich obnažených tělech chce vyzkoušet, jestli ta jeho nová vrtačka z Bauhausu dobře funguje. A jako každý správný slasher, i tenhle schovává svůj chatrný příběh za vysokým bodycountem a slušnou přehlídkou koziček. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Keď jedna z dievčat zapne televíziu, aby zmiatla vraha, práve ide film zo série Deathstalker (tiež produkcia Concorde - New Horizons). (beso74)
  • Smrť Marie (Maria Ford) bola na priamy príkaz Rogera Cormana pretáčaná, aj kvôli tomu sa vo filme objavili isté nelogickosti s kontinuitou. (beso74)
  • Keď je jedná z obetí zabitá vo vani elektrickým prúdom, je zreteľne vidieť, ako sa pri tom elektrická zástrčka poškodí - sčernie a časť sa roztaví. Keď však do kúpelne príde ďalšie dievča, zástrčka vyzerá opäť ako nová. (beso74)

Reklama

Reklama