Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Normálně nevím, jak hodnotit. Éru tohoto skvostu jsem nezažil, takže nostalgie zde není, ale i přesto bych rád hodnotil výš. Na druhou stranu buďme objektivní. Podobné braky mám moc rád, jenže bývá u nich vzácností, abych se bavil od začátku do konce a to neustále. Tady máme absurdního tarzana v šortkách, starý dobrý dabing ("chcípneš" nebo "ty svině") a motivační retro hudbu. Chybí mi ale něco víc, třeba gore nebo větší variabilitu zabíjení. Ruka byla skvělá a body count je hodně vysoko, ale většinové zabíjení nožem začne rychle nudit. 3+* ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak utíkej....za to chcípneš Srovnávání s Rambem, je na místě možná naháněčkou v lese, jinak to nemůže ani čuchnout. Ale nějak mi to nedá dát míň bodů, je to sice lacinej, naivní a hloupoučkej brak, ale docela zábavnej. Sice jsem nepochopil proč furt běhal bos, když mohl z první oběti stáhnout boty, usekl ruku mačetou bez kapky krve. Herecké výkony všech zůčastněných na bodu mrazu. Ale líbila se mi hudba, i ten námět. Zabij nebo budeš zabit bylo tímhle určitě inspirovaný. 55% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predstavte si čo sa stane, keď samotné, najsmradľavejšie dno otočíte o 180 stupňov z dola nahor. Bude na vrchole, jednoducho špička. A o to tu v tomto prípade ide. O pohľad. Ak máte náladu a chuť obrátiť sa hlavou dolu, dočkáte sa toho najdokonalejšieho príkladu filmu, ktorý je tak ,,zlý, až je dobrý,,. Ale hovorím, záleží od pohľadu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Kde začať s takým bizarným filmom ako je tento? No, ale skúsim to: Hoci zápletka s únosom ľudí na účely cvičenia, bola vykonaná už miliónkrát, žiadny film sa tak nepribližuje zábavnej hodnote. Tento film je až neuveriteľná zvláštnosť. Ak vezmeme do úvahy, že ide o trénovaných vojakov, príšlo mi smiešne že sa nechajú vtiahnuť do kríkov a že sa ľahko potkýnajú o drôty. A prečo do pekla veliteľ posiela svojich mužov na smrť, aby chytili len jedného chlapa? Mohol by som tiež uviesť neobmedzené zásoby guliek a veľa falošných výbuchov, ale to nie je to, čo upútalo moju pozornosť. Nie, chcem hovoriť o konci, ktorý obsahuje veľa sadizmu a jednu prekvapivú smrť. Toto náhle krviprelievanie je spojené s úplne nevhodnou ľúbostnou piesňou v titulkoch, čo z neho robí skutočne neskutočný zážitok. Je tu dosť podivností na to, aby sa to dalo kvalifikovať ako paródia, tento film nemôžete brať vážne. Avšak napriek tomu všetkému dokáže film svojim spôsobom zabaviť. Počet obetí je tiež extrémne vysoký, takže očakávajte nepretržitú akciu zahŕňajúcu všetko od nožov po raketomet. Keď to skončilo, nemal som pocit, že by som premárnil čas, a dokonca som film obdivoval za to, že to skončilo takým nekompromisným a nepredvídateľným spôsobom. Ale viac ako dve hviezdy nemôžem dať. 5/10 ()

No Remorse 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně si vzpomínám jak jsem ten film neustále sjížděl na tý ohraný VHSce kde jsme ho měli pod názvem smrtonosná kořist... v tý době to byla vopravdová pecka...drsňácký dialogy....tábor plnej žoldáku, jungle a frajer co nemá s nikým slitování... V pořádný obrazový kvalitě a se starým dobrým rychlodabingem bych se na to s chutí mrknul znovu! P.S. Ten dabing k tomu prostě patřil ! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama