Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jeden z prvních filmů, které jsem si půjčil z videopůjčovny. Ve své době, kdy světu vládli Rambo a Komando, byl i tento film, jedním z mnoha, který mně utkvěl v paměti. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout na jeho název, jen jsem si vybavoval určité scény. Až do dnes. Často se nestává, že bych komentoval takto staré tituly, ale z nostalgie k VHS jsem se rozhodl přidat komentář i k tomuto filmu. Dnes bych se takovému filmu vysmál. Není snad nic horšího, než když jeden chlápek porazí celou armádu za použití nekonečné munice v jednom zásobníku. Tak typické u akčních filmu v 80.letech. Nicméně některé scény byly povedené a na svou dobu to byl v celku slušný biják. Nechyběla akce, napětí, hlavní hrdina byl sympaťák. Dnes by to byl odpad se vším všudy. Kdysi, to byl solidní akční snímek, který úspěšně koloval videopůjčovnami. Na svou dobu 60%. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

"DO PRDELE, MY NELOVÍME JEHO, ALE ON LOVÍ NÁS !!! ". Yeah !!! Tohle je životní dílo obou bratří Priorových. Je to brutální akční řezba malinko vykrádající ramba, ale mám tento film velmi rád a je to vlastně úplně první priorovka, která se ke mě dostala. U Smrtelné kořisti vždycky sedím jak přibitej a nechávám se unést dobrou akcí a působivou atmosférou a vduchu si říkám: "Mikeu, kurva, natři to těm hajzlům !!!!". Zkrátka mě to baví a jsou tu i nějaký hlášky a záporáci se mi taky líbí. V jednom momentu (skoro u konce) jsem se ale musel začít smát a to, když Mike Danton uřízl jednomu ze záporáků mačetou vlasy i s kůží :-D . 75% ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Někdo viděl První krev a rozhodl se natočit poloamatérskou verzi, kde nic nedává smysl. Ale co je důležité, nedává to smysl zábavně, neřeší se, jestli měla postava před střihem čepici nebo ne, že hlavní postava běhá bosa a beze zbraně, přitom by si mohla vzít bouchačka a boty lidí, které zabila atd. Ale jako solidní výplach dobrý. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak utikej! za tohle chcipnes! kult nade vsechny ultra lacine spatne amaterske brutalni sproste a navykove zabavne uz ve skolnich letech jsme z kamosem ulitavali na tomhle grandioznim braku ktery je neuveritelnou story o svalnatym chlapkovi v kratkych sortkach co pobiha po lese klade pasti likviduju armadu zoldaku a hlaskuje jak o zivot tohle dilo snad nejde ani zaradit do nejakeho podzanru akce tohle je samostatna kategorie kdo na tom nevyrostl nepochopi pomalu kazda hlaska z tohohle bijaku ma status kultovni Prior udelal poradnou diru do sveta zetkarskych filmu a tohle je bezkonkurencni kral akcnich filmovych trashu tak k certu se zdravym rozumem a hura na hodnoceni plnym kotlem dat neco jinyho mi moje presvedceni a nostalgicka vecna laska z detstvi zakazuje ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Kde začať s takým bizarným filmom ako je tento? No, ale skúsim to: Hoci zápletka s únosom ľudí na účely cvičenia, bola vykonaná už miliónkrát, žiadny film sa tak nepribližuje zábavnej hodnote. Tento film je až neuveriteľná zvláštnosť. Ak vezmeme do úvahy, že ide o trénovaných vojakov, príšlo mi smiešne že sa nechajú vtiahnuť do kríkov a že sa ľahko potkýnajú o drôty. A prečo do pekla veliteľ posiela svojich mužov na smrť, aby chytili len jedného chlapa? Mohol by som tiež uviesť neobmedzené zásoby guliek a veľa falošných výbuchov, ale to nie je to, čo upútalo moju pozornosť. Nie, chcem hovoriť o konci, ktorý obsahuje veľa sadizmu a jednu prekvapivú smrť. Toto náhle krviprelievanie je spojené s úplne nevhodnou ľúbostnou piesňou v titulkoch, čo z neho robí skutočne neskutočný zážitok. Je tu dosť podivností na to, aby sa to dalo kvalifikovať ako paródia, tento film nemôžete brať vážne. Avšak napriek tomu všetkému dokáže film svojim spôsobom zabaviť. Počet obetí je tiež extrémne vysoký, takže očakávajte nepretržitú akciu zahŕňajúcu všetko od nožov po raketomet. Keď to skončilo, nemal som pocit, že by som premárnil čas, a dokonca som film obdivoval za to, že to skončilo takým nekompromisným a nepredvídateľným spôsobom. Ale viac ako dve hviezdy nemôžem dať. 5/10 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno