Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13. ledna 2001. Harvey Jacobs, válečný fotograf deníku Times, byl zraněn teroristy poté, co viděl masakr u Nuevo Colón. V zoufalé snaze dostat ho pryč poslala Organizace spojených národů vůz a řidiče, který ho měl dopravit přes hranice... (3DD!3)

Recenze (154)

Red Meat 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší kus z celé série The Hire, který pojednává o závažných tématech natolik realisticky, až jsem si říkal, že je jejich zneužití k pouhému prodeji produktu (BMW X5) nevkusné. To však nic nemění na tom, že jako "kraťas" je tento film bezchybný. Takhle smutnou reklamu jsem ještě neviděl. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. V tomto se snaží řidič převézt válečného fotografa z nebezpečné zóny. Více příběhu, adrenalinu i emocí, ale na více než tři hvězdy to není . [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vše už bylo řečeno. Tohle je opravdu spíše film než reklama.. Bohužel je však krátký, zasloužil by si ještě nějaké minuty navíc. Zrnitá a roztřesená kamera evokuje dokumentární dojem a zatím nejvíce ze všech dílů The Hire má nějaké poselství, přesah či dokonalou syrovost, atmosféru, napětí a naturálnost. A nejen díky tomu, ale také díky výborné hudbě a hreckým výkonům, by se mi chtělo dát plný počet. Mrzí mě však, že se nakonec v žádném záběru neukázala alespoň nějaká fotka od Harvey Jacobse. Lepší 4* ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Presne tak, vo všetkom nefalšovaný Inárritu... Príbeh tak presahuje účel, že BMW v ňom zavnímate len ako džíp s veľmi slušným výkonom (baba, heeej?)... Je to bohovská action, vynikajúco natočená, s bohovsky zvolenou záverečnou piesňou (jatrí vnútro, spúšťa myšlienky)... A čo NESMIE chýbať- nefalšovaný inárrituovský trademark "schmatni obsah duše, vyvrhni ho na diabolský kolotoč, nechaj krútiť kol dokola, až kým sa v ňom doterajší poriadok absolútne neporúcha a nenadobudne novú, nepoznanú rovnováhu". Ach, áno :). ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

The Powder Keg zrejme prekonáva Star. Príbeh je založený na akoby úplne iných veciach než doposiaľ. Je to silný príbeh nabitý smútkom, zašumeným obrazom, dokumentaristickou kamerou skvelými hereckými výkonmi a drsnou réžiu. González sa teda s divákom moc ne**re a servíruje mu jeden znepokojivý záber za druhým. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle řídí Clive Owen BMW X5 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama