Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu odfláknutých seriálů je to pozoruhodné dílko. Výprava je skvělá, všechno to oblečení, interiéry, prostě paráda. Celý příběh je oslavou Hollywoodu, lidí kteří v něm pracují, je to povýšeno skoro na duchovní práci, to producentství. Chápu, že když Paramount točí o Paramountu, nebudou se zbytečně kritizovat. Takže je tam všecko hladké, bezkonfliktní a dobře vypadající. To ostatně publikum doma u TV očekává. V každém případě tu dostáváme slušné řemeslo a to se cení. Juno Temple je třešničkou na dortu. Hodnocení 92% jasně vypovídá o nízké kvalitě současné seriálové tvorby, kdy jsou hladoví diváci naprosto nadšení z díla, které je prostě jen standardem předchozí dekády, a sázejí tomu jednu pětihvězdu za druhou. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako sa točila legenda, keď nikto ani netušil, že sa legendou raz stane. Skvele odhalené pozadie toho, ako sa vlastne film robí vo všeobecnosti. Je to vojna egocentrikov, hereckých nafúkancov, ale aj presadenie sa totálne neznámych ľudí, ktorí by možno pri inom rozhodnutí nikdy nič neznamenali, no zrazu je z nuly Al Pacino. Výborne podaný príbeh toho, ako za každým záberom stojí veľká námaha, drina a polená pod nohami hádže tá pravá mafia. Ide o mimoriadny doplnok k celej Trilógii, veľa vecí divákovi dopne až teraz a vidí ich inak. Takže seriál vlastne ponúka možnosť pozrieť si Kmotra znova a iným spôsobom vďaka novým informáciám. Samozrejme, bez poznania filmu nemá seriál význam pozerať, ale Kmotra nevideli naozaj len v ústave pre nevidomých. Jediné, čo v seriáli bilo príliš do očí, ako očividný záujem pretláčať nejakú doktrínu z dnešnej doby, bol ten boj silnej ženy Juno Chrámovej o ženské práva. Neškodí, keď sa to spomenie, keď sa to ukáže, ale niektoré pasáže tu boli vyslovene len z toho dôvodu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriálová dokonalost. Decentní a s úctou k autorům vytvořený pohled na to "jak natočili Kmotra". Neuvěřitelné momenty, zajímavé postavy, propletenost vztahů a velmi dobří herci často i v netypických rolích. Kdysi jsem byl v ateliérech Paramountu a z filmu je strašně cítit ta atmosféra kreativního filmového prostředí, které bojuje o své místo v záři reflektorů. Kdo alespoň víte, že Kmotr existoval, dejte si první film, pak tuhle sérii a pak znovu film. Kontext patří k umění. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

4,5* Po Babylonu pokračujeme Kmotrem aneb Once Upon a Time on Hollywood part 3 a opět o kousek lépe než to natočil Quentin. The Offer byl prvních 8 dílů jasná 5ti hvězdičková záležitost. Bohužel kvůli odfláknutým posledním 2 dílům nemohu dát s čistým srdcem 5 hvězd. Nic to ale neměnní na neskutečné feel-good jízdě, skvělém obsazení a celkovou výbornou chemií hlavních protagonistů. Všechny reálné postavy jsou navíc suprově obsazené a zahrané a je tak radost sledovat fejkového Branda s Pacinem, či Coppolu s Puzem jak si mnohdy notují ještě lépe než skuteční herci v Kmotrovi. Já se hlavně opět optám, proč o tomto seriálu nikdo neví? Proč se o tom nemluví? Kde jsou ty nominace na ceny? ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říci, že mám letošní podzim opravdové štěstí na seriály. Člověk tak nějak kouká na to, co na něj vyskočí, nebo se o tom hodně píše a nebo mluví.  Jak už to tak ale bývá, klenoty se musí trošku hledat. A jsem moc rád, že jsem našel dálší.  The Offer je opravdu skvěle zpracovaný seriál, kde některé díly nefungují jako seriálové díly, ale spíše jako filmy jdoucí po sobě. Což je samo o sobě neuvěřitelné. Naprosto precizní herecké výkony, formování postav, skvělá dramaturgie s hudbou. Ale hlavně scénář a režie, tohle dát dohromady a pak to na place ukočírovat...Klobouk dolů. Prostě pecka! 5* a 97% ()

Galerie (199)

Zajímavosti (21)

  • Brando (Justin Chambers) si v bare objedná drink zmiešaný z amaretta Disaronno a škótskej whiskey jedna k jednej. Takto miešaný drink sa nazýva The Godfather a zvyčajne sa podáva s ľadom v staromódnom pohári. Značka amaretta Disaronno bola údajne obľúbeným nápojom amerického herca Marlona Branda. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama