Reklama

Reklama

Kevin Gage

Kevin Gage

nar. 26.05.1959 (64 let)
Wisconsin, Wisconsin, USA

Zajímavosti (4)

Nelítostný souboj (1995)

  • Keď bol Kevin Gage v roku 2003 na dva roky uväznený, spoluväzni a väzenskí dozorcovia ho všeobecne oslovovali „Waingro“, ako sa volá jeho postava z tohto filmu. (Arsenal83)

Nelítostný souboj (1995)

  • Vo filme je využitá aj strelecká technika zabitia nazývaná Mozambique Drill, mozambická technika. Spočíva v dvoch ranách vystrelených do oblasti hrude a jednej rane do oblasti medzi hornou perou a obočím. Použije ju Michael Cheritto (Tom Sizemore) pri prepadnutí obrneného vozidla na tretieho strážnika a Neil McCauley (Robert de Niro) v hoteli, keď nájde Waingroa (Kevin Gage). (zoot3r)

Nelítostný souboj (1995)

  • Hned dva představitelé kriminálníků Danny Trejo, který si zahrál Treja, a Kevin Gage, představitel Waingra, si skutečně "odseděli" několik let ve vězení, mimo jiné oba kvůli drogám. (dickens)

Nelítostný souboj (1995)

  • Postava jménem Waingro (Kevin Gage) byla napsána podle stejnojmenného zločince z Chicaga, který inspiroval mnoho dalších následovníků. Podle Michaela Manna skutečný Waingro zmizel a jeho tělo bylo nalezené v severním Mexiku, kde bylo přibito ke kůlně. (don corleone)

Herec

Scenárista

Producent

Reklama

Reklama