Reklama

Reklama

Dominik Hašek

Dominik Hašek

nar. 29.01.1965 (59 let)
Pardubice, Československo

Diskuze

GalaktikHero

GalaktikHero (hodnocení, recenze)

Tento tisíc pukmi do hlavy trafený YntelYgent, čo bral v rusku ťažké prachy bude teraz organizovať pogromy na hráčov, ktorí chcú živiť svoje rodiny a kašlú na politiku. BEZCHRBŤÁK!!!! Morálna troska a úbožiak. Toto zostalo z hrdinu z Nagana. Smutné!!! Ono to ale tak býva, neskutočný talent na jednej strane je vyvážený niekde inde.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Diskuze na fórech (amerických, kanadských) - Kdo byl nejlepším hokejovým brankářem v NHL všech dob? Roy, nebo Hašek? Roy, vyhrál víc S. Cupů. (Později se do diskuzí dostal Brodeur). Kdo byl nejlepším obráncem v NHL všech dob? Jednoznačně Bourque. :-D Sice vyhrál jediný S. Cup a to v poslední sezóně, kdy si vymodlil přestup do nejlepšího týmu v soutěži, ale není to Evropan, tak argument "nevyhrál tolikrát S. Cup" neplatí. (Později se do diskuzí dostal Lidström, i když pořád asi tak polovina diskutérů zmiňuje Bourqua a hlasuje pro něj.)

Šmejdi kanadský.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Vsechno nej k narozkam, gratuluju k umisteni mezi 100 nej hokejistu v NHL

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Jak se do něj všichni serou:-D Nějaký píčus si na něm chtěl namastit kapsu a za špatného je Hašan. Přečtěte si Hokejový agent vypovídá, tak je osvětleno, jak to bylo.

Potkal jsem ho osobně ještě když nebyl hvězdou světového formátu, ale u nás už byl slavný dost. Skromný člověk, podepsal se bez keců a rád. Jestlipak si Hašan vzpomene jak sledoval se svou ženou, se mnou a asi dalšíma čtyřma lidma fotbal na přenosné televizi...:-)

Kdyby byl na MS '85 jako třetí brankář, mohl mít všechny tři hlavní tituly. Škoda přeškoda.

onden85

onden85 (hodnocení, recenze)

Z Dominátora běhen pár let zasraný zmrd. Posral co mohl. Puky chytat uměl, ale to je vše. Primitivní píčus.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

asi bych měl napsat, že je to čurák, jak vidím diskuzi, ale nenapíšu a nikdy podobný sračky vytahovat nebudu. Není ani třeba se rozepisovat, snad jen sdělit, že díky tomuto chlapci jsem sbíral kartičky ( >80 s haškem), hrál hokej, klouzal po ledě, dělal si betony a vyrážečku z molitanů, lapačka byla kšiltovka a byl to den co den, zima léto, prostě pořád. Kdo nezažil, nepochopí. A mudroslavy kopat do koulí, strašný to rozumbradi.

Herec

Host

Scenárista

Reklama

Reklama