Reklama

Reklama

Ringo Lam

Ringo Lam

nar. 08.12.1955
Hongkong

zem. 29.12.2018 (63 let)
Hongkong

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

RIP byl jste vcelku dobrý tvůrce asijského filmu.I další snímky třeba se Jeanem Claudem Van Dammem byli vcelku dobré

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Vavča: Jo zapomněl jsem taky na to, že v Gaunerech vykradli klenotnictví, tak v City On Fire se Chow Yun-Fat infiltruje k lupičům klenotnictví. Další inspirace.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Vavča: Podle mě si určitě vzal inspiraci z City On Fire. V Reservoir Dogs je taky několik takových podobností s filmem City On Fire. Harvey Keitel drží dvě zbraně a kosí do policejního auta stejným způsobem jako Danny Lee, kdy on kosil na policejní auto s dvěma revolvery. Pak Tim Roth hraje undercover poldu, který pro infiltraci mezi gaunery se skamarádí s Harvey Keitelem, to samé u Chow Yun-Fata, který hraje taky undercover poldu a skamarádí se s Dannym Lee pro infiltraci mezi zločinci. Potom scéna kdy Steve Buscemi zdrhá s taškou diamantů před fízlama je podobná scéně, kdy Chow Yun-Fat taky zdrhá s taškou před policajtama.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Full Contact vznikl v roce 1992. Premiéra byla 23. července 1992 v Hong Kongu.

maty39

maty39 (hodnocení, recenze)

Podle imdb měl Full contact premiéru v Hong Kongu až v červenci 1993. I rok vzniku je datován do tohoto roku. Takže si to přeber. To co je napsáno u Gaunerů je blbost (spíš si někdo popletl názvy filmů). Gauneři jsou spojováni s City on Fire. Myslím, že Tarantino to nikdy oficiálně nepřiznal, takže to jsou jen dohady.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Držitel dvou cen a šesti nominací. Snad už brzy nám předloží nějaký vynikající film. Jedna věc mě ovšem zajímá. Tarantinův film Reservoir Dogs dle informací zde si bere inspiraci z Full Contact, zatímco komenty u City On Fire říkají byl to City On Fire. Tak jak to teda je? Oba filmy posloužily nebo jen jeden, a který?

Režisér

Herec

Scenárista

Reklama

Reklama