Reklama

Reklama

Chris Eigeman

Chris Eigeman

nar. 01.03.1965 (59 let)
Denver, Colorado, USA

Diskuze

Kuzzie

Kuzzie (hodnocení, recenze)

Já měla Jasona taky po Lukovi nejradši..měl dobrý džouky a štve mě, že to s nim Lorelai nevydržela trošku dýl a ten rozchod byl takovej neukončenej, jakoby si jen řekli, že se zítra sejdou, ale nikdy se už neshledali..

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Reiniš: To chápu. Mezi námi, mě se na něm líbil nejvíc ten pes... "trochu doleva"... :-)

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Přišel mi slizkej a nesympatickej a navíc bylo vidět, že je to jen taková předehra před Lukem. Digger mi prostě nesedl od první chvíle. viperblade: Ano, já si za svým názorem stojím...:)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Max Medina byl fajn chlap, ale nudnej patron, a mezi ním a Lorelai nebyla žádná chemie. Christopher měl s Lorelai dceru, jistě, ale i jako čtyřicátník se choval jako nezodpovědnej fracek, co vždycky jen nasliboval, a nikdy nedodržel, a lámal tak Lorelai i Rory srdce pořád a pořád dokola. Digger byl podivín, a s Lorelai jim fungovaly jejich slovní přestřelky. Škádlili se podobně jako Luke s Lorelai, byla mezi nimi výborná chemie, a navíc Jason dokázal udržet i krok s vyšším životním stylem jejím i jejich rodičů. Nehledě na podnikavého ducha Lorelai. jako když Richard nabídl prodat hotel a rozjet to ve velkém. Luke držel Lorelai nohama na zemi, což je výborně, ale Jason by byl pro ní jednoznačně druhá nejlepší volba.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Mohl mít ještě více prostoru, to je pravda. Ale jak říkáš, byla jen otázka času, kdy zmizí...

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

OBSAHUJE SPOILERY ke GILMOROVÝM DĚVČATŮM. Nebýt Luka, Jason by byl pro Lorelai ten pravej. Byl správně trhlej a to jejich škádlení s Lorelai fungovalo výborně. Navíc i rodiče Lorelai by byli s Diggerem víc spokojení. Ovšem Luke byl, takže byl Jason jen překážkou, tudíž jen otázkou času, kdy zmizí. Ale zmizel trochu moc rychle.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Jj, Jason se psem Cyrusem, co uměl "trochu doleva". Byl dobrej, a SPOILER!!!!!!!! ten podraz, co na něj Richard udělal, byl fakt odpornej.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Je to ten, co měl toho psa, který reagoval na příkazy "trochu vlevo"? Momentálně si nevzpomenu, jak se jmenoval, ale myslím, že Jason...

Herec

Režisér

Filmy
2019

Trinity

2018

Seven in Heaven

2007

Proti proudu

Scenárista

Filmy
2019

Trinity

2018

Seven in Heaven

Reklama

Reklama