Reklama

Reklama

Lisa Marcos

Lisa Marcos

nar. 15.03.1982 (42 let)
Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tato kanadská herečka Lisa Marcos se narodila 15. března 1982 v Torontu, Onatariu ve státě Kanada. Tato bývalá modelka se začala svou kariéru už v dvanácti letech, kdy vyhrála několik soutěží v dětské kráse. Po deseti letech se rozhodla, že se stane herečkou. Už od mala to byla její vášeň.

Svoji první roli na obrazovkách ztvárnila v televizním seriálu Doc v roce 2002. Hrála asistentku, byla to ovšem pouze epizodní role. Než získala o něco větší roli zahrála si v seriálech: Soul Food, Mutant X, Sue Thomas: Agentka FBI nebo Veritas. V roce 2003 se jí podařilo získat epizodní roličku ve filmu Evangelium podle Jana.

Zlom v její kariéře přichází v roce 2004. Získává roli v seriálu Kevin Hill. Zahrála si Evelyn Cruz, kterou ztvárnila celkem v šesti epizodách. O rok později si zahraje jednu z hlavních rolí ve filmu Deník šílené manželky. Ve stejném roce si zahraje ještě ve filmu Královské výkupné. Následuje roční pauza a hned v roce 2007 získává další roli tentokrát je to v seriálu Da Kink in My Hair a The Line. V roce 2008 si zahraje Sally LaFlamme v seriálu Flashpoint.

Její další úspěch je seriál The Listener, kde hrála Charlie Marks. Bylo to v roce 2009 a účinkovala ve třinácti epizodách.  V roce 2010 si zahraje ve filmu Mother's Day. Má i epizodní role v seriálech Sběratelé kostí a Kriminálka Miami. V roce 2013 získává hlavní roli v seriálu Played. Hraje Mariu Cortez. Seriál byl ovšem zrušený po 14. epizodách. Ve stejný rok si zahrála v šesti epizodách roli Leticii Padilly v seriálu Hemlock Grove. V roce 2014 si zahrála hlavní roli v kanadském thrilleru Dead of  Winter.

Joe "reich" Ferrone

Herečka

Host

Reklama

Reklama