Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

První 3 série jsou skvělé. Je to originální a zábavné. U dalších sérií to jde s kvalitou s kopce. Osmá série je už nastavovaná kaše. Celkově 80%.

plakát

Mise (1986) 

Ta hudba!!!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Po první projekci mám značně smíšené pocity. Zatímco film je postaven na jednoduché, ale za to nádherné myšlence ("There is a natural order to this world and those who try to upend it do not fare well."), děj filmu je značně chaotický. Dějové linie mezi sebou skáčou a někdy i po velmi krátkých okamžicích, takže se člověk nejednou ztratí a neví, která bije. Prozatím dávám necelé 4 hvězdičky. Plný počet hvězdiček si však zaslouží hudba, která je naprosto uchvátná.

plakát

Dech života (1987) 

Poměrně slušná bondovka. Jedinou výtku mám vůči představitelce "Bond Girl" - Maryam d'abo. Hraje tady ukvákanou hloupou káču.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Návštěvníci kina řekli: "Pusťte nám Iron Mana 3." Kino pustilo film s názvem Tony Stark 1.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak tohle byl krvák, jak se patří! Tarantino opět nezklamal. Víc až to vstřebám.

plakát

Můj dům, můj hrad (1997) 

Naprosto úžasný a milý film. Cokoliv Darryl Kerrigan (otec) prohlásí, stojí za to, aby to bylo vytesáno do kamene. Namátkou vybírám jeho hlášky "That is going straight to the poolroom" či "Tell him he's dreaming". A pokud se ještě zastavím u angličtiny, v životě jsem neviděl film, ve kterém byl tolikrát zaznělo slovo "reckon". Kromě toho, že se nesčetněkrát zasmějete, také uvidíte, jak by to mělo správně fungovat! Letiště chce expandovat, ale má smůlu. Do cesty se mu postavil nikoliv dům, ale domov rodiny Kerriganů. Pozn.: Uznávám, že filmu budou mnohem více rozumět právníci.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Brilantní zakončení skvělé trilogie o Batmanovi. Christopher Nolan je dle mého v současnosti nejlepším režisérem, a tady to jenom potvrdil. Precizní výběr herců. Bál jsem se dvou věcí: 1) Zda půjde Bane dobře slyšet a 2) hereckého výkonu Anne Hathaway. Nolan mě přesvědčil, že jsem se obával zbytečně.