Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (23)

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

"Kids have fun" ..and no emotion... to funguje na pár schůzkách, ale pak se to změní vždycky na něco "with emotion". Dějová linie včetně zápletky byla tak nějak předvídatelná, ale i tak Friends with Benefits zaujaly, pobavily a ukázaly částečně tzv. american dream

plakát

Prokletý klub (2009) 

Perfektní zpracování, příběh podle skutečnosti, veškeré detaily jako výsledky apod. sedí, naprostá dokonalost!

plakát

96 hodin (2008) 

Otřepané téma, které se může zpracovávat stále dokola, ačkoliv většinou ztrácí kouzlo, avšak 96 je jiných, dychtil jsem po každé další sekundě tohoto úžasného akčního krimi thrilleru.

plakát

Království (2007) 

Výborně vybrané téma, zobrazuje dá se říct skutečné svinstvo, které se v arabských zemích děje. Bohužel se objevila skutečnost, která moje hodnocení snižuje o jednu hvězdičku, a to akční scény, při kterých se "nesmrtelným" agentům FBI nic nestane. Jinak musím hodnotit však velmi kladně.

plakát

Linkin Park: Road to Revolution (Live at Milton Keynes) (2008) (koncert) 

Ptáte se mě, jestli existuje něco lepšího? Odpovím vám rázně, NE! Linkin Park, dle veřejného mínění, nejoblíbenější, nejlepší a nejuznávanější skupina současnosti. Linkin Park miluju už od svých 11 let, ale nikdy jsem nezažil lepší koncert než v Milton Keynes. Atmosféra, zvuk vše na té nejvyšší úrovni a nemusím ani zmiňovat, jak byli Chester a spol výteční. Když při In The End Mike Shinoda stál na zábradlí a skoro ležel na divácích, bylo to něco fascinujícího, tenhle koncert můžu vidět i 3x za sebou a stále bude vyjímečný. Kdyby bylo nekonečně hvězdiček, tak je dám bez váhání a kdo byl 17.6.2008 v Brně na jejich koncertu, tak mi dá za pravdu.

plakát

Game Page (1998) (pořad) odpad!

Magazín o PC gamesách si opravdu nepředstavuji jako Game Page, tvůrci si asi připadali vtipní, když se tam ta Šárka Ullrichová měla snažit o výstupy jak z akčního filmu, trapas, odpad, hanba.

plakát

Pustit žilou (2008) (pořad) 

Naprostý nesmysl, ale viděl jsem díl s Petrem Švancarou, takže jednu hvězdu za Švanciho.

plakát

Rady ptáka Loskutáka (2001) (pořad) odpad!

Věděl bych jak okomentoval, ale nechci klesnout tak nízko, abych musel použít vyložené vulgarismy, takže radši no comment a s Loskutákem do odpadu!

plakát

Eso (1994) (pořad) 

Jak můžete hodnotit hitparádu, kde se klipy objevují s tříměsičním zpožděním? Navíc Leoše poslouchám každý ráno na Evropě 2, takže Esu dávám dvě hvězdičky za ty díly s Hezuckým a Ruppertem.

plakát

Byl jednou jeden polda (1995) 

Simonka Krainová nám z filmu udělala opravdu sexy podívanou. Když jsem tohle viděl poprvé v sedmi letech, byl jsem nadšenej, když to později opakovali, již jsem nebyl tak nadšený a v současné době se mi už líbí jen ta Simonka. Ale za prvotní dojem dávam 4*