Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Legendy z Dogtownu

Legendy z Dogtownu (2005)

Jak to jen říct, jak skvělej, hlubokej a strhující je tenhle film?? Hm... Už se vám někdy stalo, že vedle vás ležela nahá kráska s chtíčem v očích, ale vaše oči (a nejen oči...) byly jenom pro film? Od první do poslední minuty??:D:) A pak, místo aby bylo po jejím, jste se se slzami v očích zabořil do polštáře a myslel na to, jaký máte přátele, pár doopravdových přátel a nepřál si nic jinýho, než aby to tak bylo navždy??? Mně ano...:)

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Skvělý western. Atmosféra budovaná na mlčení, úžasná hudba, napětí, prostě dobrý. sice to bylo trošku rozvleklý, ale konec jsem vážně hlatal a stejně jsem z toho ještě asi úplně všechno nepobral... Taky už se mi dlouho žádná herečka nelíbila tak jako Claudia Cardinale, jak hraním, tak i fyzickou krásou. A Harmonika? Nemám co dodat, jen mohu doporučit...:)

Pomáda

Pomáda (1978)

Jak krásně to vytihuje studentský život... Trochu jako Poslední kabriolet, ale ve filmu. Skvělý rock´n´roll a tanec, užasný Travolta:D Ta chůze, to mě fakt vyndavá... Zápletka sice prostinká, ale ta představa takovéto školy je tak nádherná, že prostě za ***** :)

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Nejlepší komiksovej film!!! Kam se na něj se zápletkou hrabou Pán Prstenů a Harry Potter, Watchmeni maj prostě koule (nebo jiný zakulacený věci na správných místech). Absolutně skvělej charakter Rorshacka, kterýmu nesvítí baterka a kterej je tak drsnej, že i žiletka Gillette by se o něj ztupila. Každej hrdina je jinej, má jiný problémi ve společně provázaný minulosti, no zatraceně, fakt super. Až mnohým zhlídnutím ten film oceníte, je fakt nářez, dojdou vám detaily jako Rorshack v civilu, kostýmy, který jsou úplně brutálně vyndavací, déšť atd. Nejlepší komiksák!!!

Ztraceno v překladu

Ztraceno v překladu (2003)

Všechno se dá vyjádřit pomocí nul a jedniček. Pro IT, MATFYZ, logiky apod. Nebo se taky dá všechno vyjádřit chůzí po chodbě!