Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (146)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Vcelku slušný seriál na nudné večery. Samozřejmě některé epizody jsou slabší a spousta dialogů na facku, ale rozhodně jsem se u tohoto seriálu nenudil. Jediné, co mi fakt vadilo, tak odbočky crossoverů Arrowverse, protože ty bez shlédnutí seriálů (či aspoň některých dílů) Flash, Supergir a Legendy zítřka naprosto nedávají smysl. Bylo by lepší Arrowversi natočit zvlášť s prologem a epilogem.

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) 

Je spousta záhad na tomto světě a tento seriál je sice nevysvětluje, ale nabízí spoustu teorií. Rozhodně velmi zajímavý dokument.

plakát

Oběť (2022) 

Když si odmyslím současné okolnosti s Ukrajinci v ČR, tak je to docela dobré drama. Ale současná situace se bohužel odmyslet nedá, vzhledem k tomu, jak se u nás Ukrajinci roztahují, takže film nelze brát jinak, než jen jako další propagaci chudáčků Ukrajinců.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Ó, jak vznosně patetické.... Do půlky filmu nuda na spaní a od půlky filmu malá chvilka napětí, zda pokus vyjde. Ovšem scénář je plný nelogických momentů, takže celé tohle veledílo je odsouzeno k zapomenutí.

plakát

Jodie, vyvolený (2023) (seriál) 

Tohle točil nějaký náboženský fanatik, jinak si tuhle sračku neumím vysvětlit.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) odpad!

Netaneční a nehercká polena v hlavní roli a celkově totální sračka. Tohle jako remake fakt nevyšlo. Úplně zbytečný film - je to URÁŽKA původní předlohy.

plakát

Na maděru (2023) (seriál) 

Přízemní humor tak typický pro ameriku a mládeží velmi oblíbený - kam ten filmový svět spěje...

plakát

IO (2019) odpad!

Neskutečně debilní, nudný a vlastně úplně zbytečný film.

plakát

Nightflyers (2018) (seriál) 

Od prvního do cca šestého dílu jsem v rozpacích, co si o tomto seriálu vůbec myslet, ale od sedmého dílu se to mění na totálně sračkoidní patlaninu bez jakékoliv logiky. Když opominu nesympatické herce, kterým začne totálně hrabat a všichni se chovají jako idioti, tak po dokoukání devátého dílu vlastně ani nevím, jestli vůbec chci vidět díl poslední.

plakát

Vyvolená (2022) (seriál) 

Tak tohle bylo něco nedefinovatelného. Nesympatické postavy, LGBT jako v každém seriálu na Netflixu (což mi už mimochodem leze na nervy) a samotný děj je o ničem. 20%.