Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (9)

Fractured

Fractured (2016)

Zamilovaný pár (April Pearson a Karl Davies) si chce užít romantickou dovolenou v domu uprostřed opuštěné krajiny. Již před svým příjezdem ale nabydou pocitu, že je někdo sleduje. Brzy se oprávněně začnou bát, že v domě nejsou sami.

Holka z livechatu

Holka z livechatu (2018)

Alice (Madeline Brewer) je dívka, která si pod pseudonymem Lola vydělává provozováním lechtivých představení přes webkameru. Ve svém oboru je stále úspěšnější, dokud jí jednoho dne nejsou zcizeny přístupové údaje k účtu a show nezačne provozovat kdosi, kdo vypadá jako její identické dvojče. Alice se však nehodlá vzdát svého alter ega zadarmo.

The Dark

The Dark (2018)

Nemrtvá dívka Mina (Nadia Alexander) potká jednoho dne slepého chlapce Alexe (Toby Nichols) a rychle se s ním skamarádí. Oba jsou totiž obětmi zneužívání a přátelství jim dodává víru v lepší zítřek. K začátku nové etapy života ale budou muset jít přes mrtvoly.

Puen Tee Raluek

Puen Tee Raluek (2017)

Dvě dospívající dívky Ib a Boum si slíbí, že společně spáchají sebevraždu, protože jejich rodiny přivedla na mizinu asijská ekonomická krize. Boum ale dostane strach a po smrti Ib uteče. O dvacet let později se Boum se svojí dcerou vrací na místo dávné tragédie. Zjistí, že duch Ib je neklidný a stále čeká na dodržení slibu.

A Floresta das Almas Perdidas

A Floresta das Almas Perdidas (2017)

Les ztracených duší navštěvují lidé, kteří se rozhodli dobrovolně ukončit svůj život. Mezi takové patří i mladá dívka Carolina (Daniela Love) a starší muž Ricardo (Jorge Mota). Jejich náhodné setkání v lese vede k rozhovoru o důvodech k sebevraždě, odhodlání ji spáchat a o jejím nejlepším provedení. Osud Caroliny a Ricarda však nebude takovým, jaký si naplánovali…

Skryté zlo

Skryté zlo (2018)

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem?

Family Blood

Family Blood (2018)

Ellie (Vinessa Shaw) se zdatně léčí ze závislosti na prášcích. Dostala novou práci, pronajala si dům v perspektivní čtvrti a vrátili jí do péče její děti. Jenže Ellie má pořád tendenci se vracet ke starým hříchům. Proto je jí poskytnuta pomoc a její dřívější závislost vystřídá nová – závislost na čerstvé krvi.

Terrifier

Terrifier (2017)

Maniak, skrývající se za maskou klauna jménem Art, si užívá halloweenskou noc po svém – brutálně vraždí každého, kdo mu přijde do cesty. To je i případ dvou mladých slečen, vracejících se z mejdanu. Budou mít šanci na přežití? Režisér Damien Leone navazuje tímto celovečerním filmem na svou krátkometrážní tvorbu o klaunu Artovi.

Where the Skin Lies

Where the Skin Lies (2017)

Šest lidí, kteří se seznámili při společném traumatickém zážitku, jede na víkend na chatu ve Skotské nížině, aby tak stylově uzavřeli rok chození na skupinovou terapii. Brzy se ale začnou dít záhadné události a oni zjistí, že opustit chatu bude mnohem obtížnější, než do ní vkročit. Rozhodně ne v plném počtu…

Reklama