Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Norimberk: Nacisté před tribunálem (2006) (seriál) 

Jediné, co bych této sérii vytkl je to, že autoři nevyužili ztvárnění soudních prostor a celkem dobrého hereckého obsazení k tomu, aby těch dílů udělali víc. Zrovna o těchle třech postavách toho je k vidění hodně, ale třeba by mě zajímalo chování Rosenberga, Streichera, kontroverze u Jodla a dalších obžalovaných, včetně těch osvobozených. No škoda... Každopádně díl s Göringem byl velmi povedený.

plakát

Kdo přežije - Gabon (2008) (série) 

Nejzamotanější série. Tady jsem fakt asi nejvíckrát nedokázal tipnout, kdo bude vyřazen. Nikdo si nemohl být ničím jistej, neustále se všechno měnilo, kmeny, aliance. Sešlo se zde hodně zajímavých hráčů, zaslouženej vítěz a hlavně ta příroda. Pro mě nepochopitelně podceňovaná série si drží místo v top 5.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Jednoznačně má nejoblíbenější reality show vůbec. V roce 2001 jsem ji začal sledovat v televizi a od té doby, i když s malými přestávkami, ji sleduji doteď. Je velmi zajímavé, jak se u jednotlivých sérií velmi různí hodnocení uživatelů čsfd. Každý se hold zaměřuje v soutěži na něco jinýho. Každopádně série nevynechávejte, protože i ty nejhůře hodnocené vás můžou velmi mile překvapit, zatímco ty nejlépe hodnocené velmi zklamat. Mých top 5 nejoblíbenějších sérií: 1. Heroes vs Villains (20), 2. Samoa (19), 3. Amazon (6), 4. Vanuatu (9), 5. Gabon (17) Samozřejmě speciální místo má první série Borneo, protože s tou to všechno začalo a na to by se nemělo zapomínat a i tento profil by měl patřit hlavně jí.

plakát

Kdo přežije - Vanuatu (2004) (série) 

Má čtvrtá nejoblíbenější série vůbec. Řekl bych, že odtud vzešel nejpřekvapivější vítěz ze všech 25 řad, co jsem viděl a také jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. Podle mě se zde vyskytovaly nejlepší hráčky soutěže. Vanuatu je společně s Gabonem jedno z nejkrásnějších prostředí, kde soutěž probíhala.

plakát

Kdo přežije - Nikaragua (2010) (série) 

Tuhle sérii jsem dlouho opomíjel, protože po tom, co jsem viděl série 22,23 a 24, jsem čekal něco taky tak strašnýho. Nicméně jsem si Nicaraguu nakonec pustil, kdyby se náhodou v nových sériích objevil některý hráč odtud znovu. Začátek nebyl vůbec špatnej, ale po pátým díle jsem se obával, že vývoj bude úplně stejný jako v oněch popisovaných sériích. Už to vypadalo, že zase bude kupa naprostých idiotů následovat absolutně bez rozmyslu jednu (dvě) osoby a doufat, že se nějak do toho tříčlenýho finále se svým hrdinou dostanou. A ono NE! Tato řada mě mile překvapila a myslím si, že jí hodně poškodilo to, že má něšťastné označení 21. Kdybych se na ni díval hned po dvacítce, možná bych to viděl také jinak. Také jí hodně ubrali soutěžící, kteří dokola řešili, že to vzdají. Takže nemůžu dát 5 hvězd, na čemž se i velkou měrou podílel vítěz a jeho styl "hry".

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

Pouze za první sérii. Po dvou dílech druhé série bych hodnocení změnil na odpad.

plakát

Kdo přežije - Amazonie (2003) (série) 

Z prvních 18. sérií zřejmě má nejoblíbenější řada. U žádné jiné jsem se tolik nenasmál. Po dlouhé době jsem si připomněl první kmenovku této série, která je jedna z nejvtipnějších z celé soutěže. Škoda jen, že nevyhrál můj favorit.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Kde jinde si po dvaadvacáté sérii s chutí pustíte tu první?

plakát

Ztracený prapor (2001) (TV film) 

Nasadit bodáky, vyběhnout ze zákopu, snažit se někoho zabít a sám neumřít a zas rychle zpátky do stejného zákopu. Znovu a zase pořád dokola. A když je chvílu klid, tak se s děsivým pohledem můžu dívat na hordy slepých vojáků... Jde vůbec první světová válka vystihnout jinak? Pro mě osobně nejlépe vystihnutá atmosféra první světové války jakou jsem ve filmu kdy viděl, ona atmosféra jednoho ztraceného praporu.....