Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 850)

plakát

Vycházející slunce (1993) 

Vyhází všechny vychýlené kejkle, zející mračnými včerejšky. Tluče výlučně ponocující učně dra(v)čí, havraní výšky. Rozdává parte párty lůna, za luny, jejíž služba je u konce.

plakát

Robert De Niro: Mlčení jako zbraň (2023) (TV film) 

Na charakterový příborník. Přeborník. Rezident, bez derniér. Svého času nezadržitelný motor, kmotr bránící tempo temna, (ch)rám rodiny. Berte ho, rabiáta filmových příbytků, beze zbytku. Od nártu po nitro.

plakát

Milá Olivie (2021) 

Architekti iluzí v realitě lidí slz. Dál spolu překlenou prázdný klín, spuštěný v srdci křik?

plakát

Na Chesilské pláži (2017) 

Nezaplaší, nespláchnou vlny mysli. Nepoloží se na vyhřáté oblázky. Vyloží úklon, zkamenění, těžiště tíhy. Lad, který nezažili. Jen malé zašumění blízkosti, a pak vyschnuté šampaňské první noci. To, na čem záleží každé dvojici. Zasáhne vina loží. Nevynaloží dostatečné pochopení se. Pomalu v moll po molu odchází, "prší" na dva ostrůvky, dvě bytůstky, schoulené do sebe. Tak bolí rezervované polibky.

plakát

Opera - Série 2 (2022) (série) 

Madame Diane = Frank Underwood zdobných kroků. Duna, kráter v dómu met křehkých laskonek, premiantek. Freneticky drákulovská špička pas de deux.

plakát

Lidé z metra (1974) 

Dělí se o centrální triádu, při níž: A) obrodí myrtu, B) mře marné, C) namane se k maně, málem mamu mamonář.  Propadnuvší výrazu tras. Popadnou téma pražské, pod nohama strády. "Člověka ve stanici nitra." Metropolitní meteority dění. V prašném "provazišti" důlků a jam. Meritu osobních metálů. Těm zatleskat.

plakát

Damien (1978) 

Nedá jim pražádnou příležitost. On a jeho krkavčí svita. V pohledech svítí nutná, neodložitelná smrt. Stinná s(kl)adba strun. Svět stáhne do sutin, ustálených jen v módu "domů" márových.