Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Poslední recenze (357)

plakát

Maxton Hall – Die Welt zwischen uns (2024) (seriál) 

Mona Kasten nepřišla s ničím novým. Bohatý kluk a chudá holka. Co se asi tak mezi nimi může stát? Je to předvídatelné, téma "hate to love" bylo zpracované už mockrát, ale i když jsem věkem daleko od cílovky, pořád mě to baví. Dobrý výběr představitele Jamese, na představitelku Ruby jsem si musela chvíli zvykat. Na mě je moc vykulená. Zajímavé tady je, že jsou textovky psané v němčině, ale Ruby čte knihu v angličtině, na nástěnce a v diáři má poznámky v angličtině a příběh jako takový se odehrává v Anglii. I když je autorka předlohy Němka, natočili to Němci, možná tu němčinu mohli úplně v psaném projevu vynechat. Líbila se mi tu rodina Ruby, která i přes nedostatek peněz držela pospolu a bylo to znát. Při rozhovoru otce s Ruby o nehodě mi ukápla slza, jak to bylo dojemné. Zato Jamesova rodina nefungovala vůbec jako rodina, i když se tak navenek snažili prezentovat. Nátlak otce na děti, upřednostňování jednoho dítěte před druhým... Já být Lydií, asi už bych si hodila mašli. No, nebudu se tu pouštět do podrobného popisu díla, to by bylo nadlouho. Hlavním představitelům to spolu slušelo, a i když mezi nimi byla cítit jistá chemie, chvílemi na mě působili spíš jako kamarádi. Překvapivě mi to nijak nevadilo. Vedlejší postavy hezky doplňovaly celý příběh. Za mě jsou to lepší tři, horší čtyři hvězdy. Doufám, že natočí pokračování dle zbývajících dvou knih.

plakát

Představa o tobě (2024) 

Bylo to milé, hezké, romantické, chemie mezi hlavními postavami fungovala na jedničku... Prostě taková pohádka s náznakem šťastného konce. Hlavním tématem je tu vztah čtyřicetileté rozvedené ženy s klukem, kterému je dvacet čtyři a je to zpěvák populární skupiny. Její dceři je šestnáct. Jako jo, na Anne se kouká celkem hezky, spolu s Nicholasem jim to sluší, ale i když nejsem moralista, nikoho nesoudím, vztahy s věkovým rozdílem, kdy ten starší by mohl být věkově teoreticky rodičem tomu mladšímu, zkrátka nějak nechápu. A v případě, jako je to v tomhle filmu, kdy je žena ve věku nebo téměř ve věku matky toho mladšího, je to pro mě ještě nepochopitelnější. Ale to je jen můj subjektivní názor. Nikomu ho necpu. A ještě jsem zapomněla zmínit to děsné oblečení, co nosil Nicholas jako Hayes. Beztvaré kalhoty, maxi svetr... Pro někoho asi fajn, pro mě hrůza. Podtrženo sečteno, lepší tři hvězdy.

plakát

La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa (2007) (seriál) 

Úplnou náhodou jsem si připomněla Elisu z Rivombrosy. A vůbec jsem netušila, že má seriál toto volné pokračování. Jak mi to mohlo uniknout? A ještě ke všemu, když v něm hraje můj oblíbený Giulio Berruti! Každopádně, bylo to hezké a milé. Hlavní roli tu hraje láska. A kolem ní se točí úplně vše. Vittoria byla dost často na facku, Andreův úsměv byl kouzelný, Agnese zdědila krásu po matce i otci, Loya byl zloduch, Martino byl čestný a spravedlivý... Až na intimní vztah mezi sestřenicí a bratrancem, což ale v té době nebylo nic až tak neobvyklého, to vše jako celek působilo hezky. Za mě jsou to lepší tři hvězdy.

Poslední hodnocení (2 234)

Maxton Hall – Die Welt zwischen uns (2024) (seriál)

09.05.2024

Představa o tobě (2024)

05.05.2024

Kód 8: Část 2 (2024)

26.04.2024

Code 8 (2019)

26.04.2024

La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa (2007) (seriál)

17.04.2024

Slzotvůrce (2024)

06.04.2024

Halo (2022) (seriál)

26.03.2024

Halo - Season 2 (2024) (série) (S02)

23.03.2024

Halo - Halo (2024) (epizoda) (S02E08)

23.03.2024

Reklama

Časové pásmo bylo změněno