Reklama

Reklama

Epizody(8)

Po tom, čo sa pre Agnes ukončí obdobie štúdií v Paríži, cestou domov na Rivombrosu narazí na nebezpečného banditu, no vyviazne, našťastie, bez ujmy. Sklamaná z tejto príhody sa vracia konečne domov. S otvoreným náručím na ňu čaká jej brat Martino ako i verní sluhovia, ale taktiež jej budúca švagriná markíza Vittoria Granieri Solarová, vypočítavá a rafinovaná žena. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Katulik25 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že seriál Elisa di Rivmbrosa I. , II. a III. je opravdu velmi vydařený film.. Hudba je úplně originální! Nejvíc mě bavila I. série kde hrál můj oblíbený ALESSANDRO PREZIOSI :3 .. II. série už byla trošku nudnější, nic méně jsem s radostí dokoukala.. S velkým nadšením se se vrhla i na III. sérii , kde mě ohromila Agnes svojí podobou na Elisu a Fabrizia.. Jinak obsazení některých hercu nic moc. Např. Martin Ristorri - nepřišel mi moc sympatický :/ , ale i tak jsem díly dokoukala! Konec konců FABRIZIO( Alessandro) byl nenahraditelný! Mile mě i překvapil herecký víkon Lucrezie van Necker, která zahrála naprosto boží mrchu ;)) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem si připomněla Elisu z Rivombrosy. A vůbec jsem netušila, že má seriál toto volné pokračování. Jak mi to mohlo uniknout? A ještě ke všemu, když v něm hraje můj oblíbený Giulio Berruti! Každopádně, bylo to hezké a milé. Hlavní roli tu hraje láska. A kolem ní se točí úplně vše. Vittoria byla dost často na facku, Andreův úsměv byl kouzelný, Agnese zdědila krásu po matce i otci, Loya byl zloduch, Martino byl čestný a spravedlivý... Až na intimní vztah mezi sestřenicí a bratrancem, což ale v té době nebylo nic až tak neobvyklého, to vše jako celek působilo hezky. Za mě jsou to lepší tři hvězdy. ()

Reklama

zuzka236 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patrí k jedným z tých, ku ktorým sa rada vraciam a pozerám ich znova a znova.:-) Nádherné kostýmy, prostredie , skvostná doprevádzajúca hudba a skvelý výkon hercov ma úplne oslnil a seriál som si zamilovala. Vzhľadom na to, že z histórie je obdobie klasicizmu pre mňa tým najkrajším, čo sa týka dizajnu, umenia, či módy, páčila sa mi táto séria oveľa viac ako Elisa z Rivombrosy 1,2. 5* ()

hannahmontan 

všechny recenze uživatele

Pokračování Elisy z Rivombrosy - krásně to navazuje, ale nepochopila jsem spoustu věcí. Například to, jak zemřela Elisa, kam se poděla Anna s jejím doktorem, s kým měla Lucrecie svého syna atd... To jsou nejasnosti, které bych chtěla vědět. Protože je to docela podstatné. Jinak seriál hodnotím velmi kladně. Není to jen promrhaný čas. Z tohoto seriálu jsem si vzala hodně. Mělo by být takových seriálů mnohem víc. ()

nurielka 

všechny recenze uživatele

Nádherné exteriéry, a ešte krajší hlavný hrdina Krahulec, a aj keď sa nevyrovnal Fabriziovi z prvej série, aj tak stál za to. Agnes je príjemná a sympatická, vôbec sa mi neprotivila, aj keď z prvej časti tomu všetko nasvedčovalo, no potom môj dojem zmizol. A tá hudba, je neopísateľná, taká dobrodružná a zároveň romantická. Zaľúbenci krajší jeden než druhý. Vedľajšie postavy tiež neostali výnimkou. Láska a láska a láska. A intrigy. Čo si počnem. Zbožňujem Rivombrosu. Obľúbená postava - Lucrezia van Necker ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Z protagonistů Geiulia Berrutiho a Anny Safroncik se stali během natáčení partneři. (ČSFD)

Reklama

Reklama