Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Hrobníkova žena (2021) 

Hnusná a drsná realita, film který si na nic nehraje, nepřehání, prostě nemusí, jen ukazuje příběh , který v těchto končinách zažívá hodně lidí.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 3 (2023) (epizoda) odpad!

Začínám mít pocit, že si Prima zaplatila pár místních hlupáků, ohodnotit tento seriál nejvyšším hodnocením může jen někdo kdo má za sebou lobotomii. Nebo snad  povinně hodnotí někdo kdo se na seriálu podílel. Zajímavé je , že většina těchto profilů vznikla nedávno.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Už podle ukázek bylo jasné, že tohle bude velký průjem, když je v hlavní roli smetana. Má odvaha vydržela asi 5 minut, více se zvládnout nedalo, stále se mi chce zvracet. Prima má hodně dobrého dealera, tenhle paskvil zařadit v hlavním vysílacím čase, a ještě v sobotu, slušná práce. Prachy evidentně nesmrdí, každý kdo se na tomto průseru podílel, by se měl stydět. Ten  kdo hodnotil jinak než odpadem, a to je odpad málo, tak hned nástup na léčení. A nebo už berete to samé co na Primě. Jeden poznatek závěrem, otevřel jsem ledničku, a zahlédl jsem čerstvou smetanu, a ejhle byla mnohem talentovanější,  vydržel jsem se na ní koukat mnohem déle, navíc bude užitečná, a určitě nedostanu průjem.

plakát

Je mi fajn s.r.o. (2018) odpad!

Komedie u které jsem se ani jednou nezasmál, musel jsme se hodně překonávat abych tuhle trapnost vůbec dokoukal.

plakát

Sněhulák (2017) 

Je velmi těžké ohodnotit tenhle snímek. Případy Harry Hola to je moje srdcovka, nechápu proč se film nedržel knižní předlohy, je zde hodně nepřesností, občas jsem měl pocit, že se koukám na jiný příběh. Proč se někdo rozhodne zprznit tak úžasnou knihu? Už jen to že prostě rovnou natočí 7. díl knižní série  to bylo varování, že je prostě něco špatně.

plakát

Kdyby radši hořelo (2022) 

Miroslav Krobot, tak to je jediný důvod proč si vůbec film pustit.  Jinak komedie a ani drama se opravdu nekoná, spíše se hodí nuda/trapnost. Podle režiséra filmu , jsou vesnice plné rasistů a hlupáků. Ale nejlepší je si přečíst recenze, několika odborníků jako je Renton, nebo Radek99 to je síla......

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Naprosto v pohodě pohádka, nenechte se odradit hodnocením, problém není samotná pohádka, problém je režisér Zdeněk Troška. Vadí totiž dlouhodobě místním rádoby odborníkům a znalcům, tak jejich fanklub zase slintá, plácá  si játra a mele jako kolovrátek, jedni jen uráží a druhá polovina píše samé moc chytré plky. Přitom je to tak jednoduché, pokud nemám někoho rád nekoukám na jeho tvorbu. A neb když nežeru králíka nedám si ho k obědu a nebudu pak otravovat ostatní říkat fuj ten byl hnusnej.

plakát

Sowon (2013) 

Netuším, jak to Korejci dělají, ale jsou prostě mistři v oboru. Dokonce jsem musel film na nějakou dobu vypnout, nebyl jsme schopný všechny ty emoce zvládnout najednou, tohle se mi ještě nestalo. Popsat tenhle snímek je moc těžké, když napíšu, že je to krásný film, zní to šíleně, protože je o něčem tak odporně hnusném, jste dojatí, znechucení, ale zároveň se vám chce zvracet z toho hnusu. Naprosto fantastický herecký výkon malé herečky, vše je tak reálné, tak uvěřitelně neuvěřitelné.....

plakát

Robin Hood (2018) odpad!

Nejhorší Robin Hood všech dob, ono to vlastně ani s Hoodem nemá nic společného, krom pár jmen. Porovnávat klasický příběh nemá cenu, les nahradil důl, uvidíme koňské spřežení, ale Spartakus to není, běhat koně do schodů a po střeše jsem taky ještě jinde neviděl, útok vzbouřenců, zakryté tváře, zápalné lahve, vojáci místo mečů obušky, ne to není protest anarchistů, stále je to Robin Hoddd. Pustit si tento film a neznat název nepoznal bych ho,možná bych tipoval tenhle průjem na Zorra. Děj ani nemá cenu komentovat, debilit a demence je zde nespočet,viz tajemný zloděj,který má přezdívku Hood,ale lidé na něho volají rovnou Robin Hood, ale největší šílenost a zvrácenost jsou kostýmy,Robin Hood v saku to je opravdu úlet, hlavní záporák, tady si můžete vybrat gestapák a nebo mužská domina. Marion vypadá jako štětka, Hood jako úd.

plakát

Tiché místo (2018) 

Naprosto hloupá, nelogická pitomost,s každou minutou roste stupidita tohoto filmu