Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Pretty Woman, sen o lásce? Ano! Vysněný princ na bílém koni ji přeci jen vysvobodí, jen v jiném podání. Richard Gere a Julia Roberts spolu? Jen tato informace našeptává ''Bude to skvělý zážitek.'' Je to menší klasika, na kterou jsem se už od mala dokázala dívat stále dokola. A nyní? Zjišťuji, že tomu stále není jinak. Do pohody i nepohody, skvělý film.

Notting Hill

Notting Hill (1999)

Vysněný život. Obyčejný chlápek z obyčejného krámku a světem známá herečka? Není to snad jen pohádka? Myslím, že všechny osloví, příjemná romantická komedie Notting Hill, kde se snad i sami můžete na malou chvíli zasnít.

Vzpomínky na lásku

Vzpomínky na lásku (2004)

Film A Moment to Remember mě zasáhl přímo do srdce. Když mi jej kolegyně doporučila, dlouho jsem zhlédnutí odkládala. ''Určitě si pobrečím a nic než slzy z toho nebudou,'' říkala jsem si tenkrát. Pořádně jsem se však mýlila. V první polovině dokázal pobavit a v druhé mě dojal. A tak by to snad mělo být, pořádný film by měl mít ze všeho něco a nejen mě pořádně rozbrečet, aby všude leželo plno zmuchlaných kapesníčků. Rozhodně dávám pět hvězd, které si zaslouží.

50x a stále poprvé

50x a stále poprvé (2004)

Adam Sandler - můj oblíbený herec - spojen s - mou oblíbenou - Drew Barrymore, ve filmu 50x a stále poprvé? Zaručeně skvělý zážitek. Dávka skvělé mimiky Adama pobaví snad všechny a nejen v tomto filmu. Co se týče přímo děje, tento film ho má a pořádný! Jaké by to asi bylo? Každý den se probudit a nic nového si nepamatovat? A jaké by to bylo z pohledu rodiny či samotného Sandlera? Viděla jsem ho již několikrát a myslím, že jej ještě několikrát také shlédnu.