Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Temný případ

Temný případ (2014)

Televizní krimi z jiné planety. True Detective si svou hutnou atmosférou a vykreslenými charaktery dává jiný seriály k snídani, obědu i večeři. Neskutečná lahůdka, od které se nedají odtrhnout oči a nervy jsou tak našponované, že by se dali krájet. Je to fakt nehorázná pecka! Naprosto mě to pohltilo. Každá série jiná, ale pokaždé prvotřídně odvedená práce po všech stránkách a jednu charakteristiku mají společnou, vynikající herecké výkony. První série dostává svoji zápletkou, druhá zase dramatem samotných postav. Jsem hodně zvědav na třetí sérii.

Akta X

Akta X (1993)

Videl jsem všech 9 sérií! Hodnocení dávám jaký dávám ale jinak kdybych měl hodnotit každou sérii zvlášť tak: 1 řada-100%, 2 řada-100%, 3 řada- 90%, 4 řada- 70%, 5 řada- 60%, 6 řada- 55%, 7 řada- 70%, 8 řada- 95%, 9 řada- 80%. Je byl a bude to legendární mysteriózní seriál, určitě tam byly nějaké slabé díly, člověk byl pořád v napětí co se stane a jak to dopadne. Dvojice Mulder a Scully se náramně doplňovali. Role pro Duchovnyho mu náramně sedla fakt bomba.

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

Moc příjemné překvapení. Lepší kriminálku z český tvorby sem neviděl. Čekal jsem další podprůměrný seriál a teď vidím, že jsem se zmýlil. Obsazení a herecké výkony byly výborné. Herce máme opravdu nepřekonatelné. Napětí se dá v některých sekvencích krájet a nechybí i občasný humor, bez kterého by to nešlo. Mělo to, překvapení, zvrat, chaos, pořádnou akci.