Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Důkaz toho, že i romantický film dokáže být chytrý.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Měl jsem dvě možnosti: 1. Přistoupit na hru a odprostit se od předsudků. 2. Zamyslet se nad tím, jestli je legrační když se člověk díky své blbosti nechá přesvědčit k čemukoliv. Proč by měl být právě touhle blbostí pro diváka vtipnější? V první polovině jsem ochotně na možnost č. 1 přistoupil. Všechno se změnilo se zabitím prvního z teroristů. Smích v kině mi začal být čím dál víc protivnější a já si uvědomil, že nedokážu, jako většina přítomných lidí, brát film jako parodii. Asi jsem moc velký moralista a upřímně závidím lidem, kteří dokázali moje pohnutky vytěsnit a vychutnávat si Čtyři lvi s nadhledem.

plakát

Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 

Když pominu některé nesmysly, které by jinde než ve filmu nešly, tak mají Lovci pokladů pořád větší šťávu než Šifra.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Celý film jsem čekal, že něco přijde. Až byl najednou konec a nic nepřišlo ...

plakát

Tobruk (2008) 

Film bez příběhu, bez hudby, bez charakteru postav, bez kvalitního scénáře. Nenapadá mě co tenhle film vůbec má.

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Zkuste si představit že se díváte na fotbal. Tým kterému fandíte hraje skvěle, do čeho kopne to mu vychází a v poločase vede 4:0. Máte z toho skvělý pocit a těšíte se jak soupeře v druhé půli ješte víc ztrapní. Ale kdeže, soupeř se vzchopí a vyhrává zápas 4:5. A úplně stejně je na tom tento film. Začátek Vás přímo ohromí, posadí na zadek, až si říkáte, že to není možné. Jenže začne druhá půle a požitek z předchozího je rychle ta tam. Ze skvěle rozehraného, psychologického dramatu se stává podprůměrné segalovské béčko.

plakát

Zloději paměti (2004) 

Já nevím jestli jsem koukal na film nebo do zdi. Ono v 80% filmu byla moje zelená zeď opravdu zajímavější. Celý tenhle výtvor se po slibném začátku začal topit v moři vlastních nesmyslů a já už se nedokázal chytit záchranného kruhu. Jediné co stojí za vyzdvihnutí je výborný herecký výkon Julianny Moore a kvalitní hudba.

plakát

6. Batalion (2005) 

Tenhle film by byl možná zajímavější když by se odehrával za světla. Chápu že se dodržovala pravdivost příběhu, ale z akčních scén není takřka nic vidět. Za klady bych zde vyzdvihl snad pouze dokumentární snímky na začátku a konci filmu. Co se týče hereckých výkonů, nejsou moc oslnivé, snad kromě Josepha Fiennese. Celkově na mě 6. Batalion udělal dojem průměrného, někdy až podprůměrného válečného snímku.

plakát

Světlo ve tmě (2006) 

Kdyby se udělovaly ceny za nejzamotanější filmy, Světlo ve tmě by bylo nominováno hned v několika kategoriích a určitě by si i nějakou sošku odneslo. Pro mě nezajímavý snímek u kterého jsem někdy ani nevědel o co jde. Jediné světlé místečko je hudba, díky které hodnotím jednou hvězdičkou. Víc si opravdu nezaslouží

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Super nápad, dvě super vtipné scény, krásná a příjemná Reese Witherspoon ale totálně zkažený Americký happy end. Tento film měl ze začátku našlápnuto hodně slušně. Nebýt přeslazeného konce dal bych o jednu hvězdičku víc. Ale i tak příjemná romantika na nudné podzimní dny.