Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Viktor z divočiny (2010) (TV film) 

Pro deti skvely film, kde uvidi velkou hromadu zvirat

plakát

Pokání (2007) 

Zajimave, jak ma v zaveru filmu Briony jako stara nejdrive znaminko na prave strane tvare a v dalsim zaberu na levé, tak jako mladsi Briony

plakát

Barney a jeho přátelé (1992) (seriál) 

Na první pohled se muze zdat, ze jde o strasnou "ptakarnu", ale male deti to miluji. Hodne zpevu, poučného povidani.Dcera v necelem roce a pul Barneyiho naprosto zboznuje.

plakát

Experiment (2001) 

Od skutecneho experimentu autor asi trochu musel odbocit, aby byl film zajimavejsi. Zaverecne sceny byly tost nadsazene v porovnani s realnym experimentem.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

dobrá módní přehlídka...ale myšlenku v tomto filmu nehledejte.

plakát

Bílá masajka (2005) 

Film se nedá porovnat s knihou, pár momentů se přibližuje knize, ale jinak jde o naprosto odlišný příběh. Film mě celkem zklamal.

plakát

Bulšit (2001) 

Sice jsem filmu dala, jen 2* , ale některé situace nebyly až tak špatné, jako třeba ta, když v závěru všichni tančí a jeden týpek prohodí, že nevěděl, že mají na škole samé profesionální tanečníky. :-) Jako parodie to celkem ušlo, ale občas by to chtělo trochu více lepšího stylo, aby se film pak neproměnil v trapnost.

plakát

Delfín Flip (1995) (seriál) 

Seriálu jsem dala 3 hvězdičky, protože v době, kdy jsem ho sledovala, se mi celkem líbil. V dnešní době bych asi řekla, že stojí za ....., ale tenkrát se mi opravdu nezdál špatný:-/