Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Thriller
  • Akční
  • Komedie

Recenze (35)

plakát

Halloween (2018) 

Před týdnem..... sakra, že já na to nešla do kina. Nyní..... ufff, díky bohu, že jsem nešla do kina. Ok, jednou jsem se lekla, ve stejný moment jako při traileru, po druhé když na mě bafl přítel (díky za to :-D ).... Jinak nic, všichni se tam chovají stupidně a nelogicky!!, krve pomálu, vraždy dost chabé, milostná zápletka vnučky víceméně trapná :-D Dokoukala jsem s velkým zklamáním.

plakát

Nicota (2016) 

Totální halucinace, která mě ale dokázala udržet s napětím sledovat film až do konce, ačkoliv nakonec vůbec nevim, o čem to bylo :-D

plakát

Come Back to Me (2014) 

Příšerný béčko,ale bezva nápad ho podržel a konec byl na jedničku. Tenhle film by si rozhodně zasloužil lepší zpracování.

plakát

Závislá (2014) odpad!

Béčkové "skoropéčko" o znuděné paničce. Pokud se někdo chce podívat na film o sexuální závislosti, tak doporučuji Thanks for sharing ;-)

plakát

Pomsta je sladká (2014) odpad!

Tohle nemohli myslet tvůrci vážně, drama?? I jako komedie by to nestálo za nic. Zajímalo by mě, zda by film spatřil světlo světa, kdyby tam nehrála Katie... asi by z toho vylezla béčková parodie na Tarantina... Vůbec mě nenapadá, za co bych měla dát alespoň jednu hvězdičku, že by možná za ty rozkošné šatičky :-D

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Nevím, zda napsat díkybohu nebo bohužel, že patřím mezi ty, jenž četli jako první knihu a pak až viděli film. Pro mě je film celkem zklamáním, holt v něm nebylo pořádně vystihnuto, co se vlastně děje v hlavě člověka, který se musí každý den probouzet s tím, že si nic nepamatuje, ten opravdový strach z nevědomí a z možnosti, že je vše jinak než má být...Věřím, že kdyby to pořadí bylo obrácené, tak bych knihu hltala až do samého konce, ikdyž bych už věděla, o co jde.. Pro mě slabší trojka a to jsem se tak těšila.

plakát

I Will Follow You Into the Dark (2012) 

Hloupý a neděsivý film, spousta věcí jakoby nedotažených, pitomé dialogy... občas i absence logiky. Ani nevím, čím si film zasloužil tu jednu hvězdičku :-)

plakát

Zmizení (2013) 

Kde se vzalo... tu se vzalo, našlo se jedno děvčátko... a proč nikdo nehledal otce? Na pět hvězdiček bohužel nedosáhne, ale jinak fajn podívání ;-)

plakát

Mama (2013) 

O dost víc než obyčejný průměr... film mě uspokojil, což v současné době je těžké říci. Téměř "asijská" máma se mi vcelku líbila, ale strašidelnější mi teda připadala malá Lilly ;-)

plakát

Jack and Diane (2012) odpad!

Tenhle film nemá na horor natož ani na lesbické drama, je to absolutně nudné po všech stránkách. Jedna krvavá scéna z filmu horor neudělá :-) Aspoň kdyby ten vlkodlak stál za něco, ale toto... :-) Pár vteřinových scén něčeho slizkého.. Tak tohle se pánům tvůrcům rozhodně nepovedlo.