Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (12)

plakát

Lockdown (2021) odpad!

Nechápavě jsem se celou dobu dívala na tento film. Tohle má být romantický film? Prostě tohle je film beze smyslu. Chtělo se mi brečet nad tou ztrátou času.

plakát

Motokáry (2020) 

Když si uděláte takhle v pracovní den takovou malou domácí party, protože jste samozřejmě z práce unaveni, a navíc toho mozek až tak moc nezvládne, pak doporučuji tento film. I když je to od první chvíle průhledné jak papír na jarní rolce, může vás to pobavit stejně jako její náplň. #starter

plakát

Toman (2018) 

Film čistě z politického prostředí v poválečném období, který zdobí skvělé výkony herců. Za sebe jsem pociťovala slabší prokreslení postav a přílišné soustředění na příběh a historické skutečnosti.

plakát

Morganovi (2009) 

Tento romantický film vás nezahřeje u srdce, ale zase se trochu zasmějete. Falešně. Možná sobě. Ideální pár překonává problém s nevěrou, hledáním cesty k sobě. Jako místo toho čekání na happy end si dejte lžičku medu, sebere vám to méně času, donutí vás to přemýšlet podobně hluboce a sladké je to asi tak stejně.

plakát

Rány (2019) 

Na začátku to bylo zajímavé a napínavé, až jsem se upřímně bála (a to mám ráda horory), ale z konce jsem byla bohužel negativně vedle jako jedle. Deset minut před koncem se film začal ubírat směrem k odpadu. Podle mě je to film s potenciálem, který zabil scénárista a režisér, kteří to s dochazejícími financemi přehnali na záchodě s mňaučkem a kdyby odstřelili sebe, a ne závěr filmu v trapně rádoby dekadentně strašidelném fiasku jejich bezmocnosti, udělají pro lidstvo alespoň něco dobrého...

plakát

12 hrdinů (2018) 

Moderní válečný film s náznakem humoru. Nejvíce mě rozesmálo, jak mají herci krásný účes, který drží i přes všechno, co se tam děje, jak se válčí, bomabarduje a jezdí na koni. A pořád vypadají krásně. Americký karamel z plátna stékal...

plakát

První člověk (2018) 

Zaujaly mě hlavně technické simulátory, odkud nebyla vůbec jednoduchá cesta až ke vstupu na Měsíci. Film je zároveň kombinací s rodinným dramatem. Nepřipadal mi pomalý, ale stále mě držel v napětí. Skvělý film s výbornou hudbu.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Poetický film viděný dětskýma očima se slabým náznakem humorem. Chtěl by ale víc rozvinout spor mezi dědečkem a strýcem Vlkem. Nakonec to nebylo tak špatné.

plakát

La La Land (2016) 

Sladký, sladký a na konci přeslazený patos. No aspoň ta hudba byla krásná. Jazz mám ráda, proto dávám klasické tři ***

plakát

Temple Grandinová (2010) (TV film) 

Nedávám čtyři hvězdičky kvůli autismu, ale kvůli hereckému výkonu hlavní postavy a za některé scény, které mě pobavily. Z těch mě nejvíc bavily vizuální představy a připodobnění Temple Grandinové, např. kráva podepisuje lejstra, nebo otevřené dveře do nového světa.