Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

S.W.A.T.: Pod palbou (2011) 

Mě osobně by se líbilo být u rychlé jednotky swat..proč taky ne že? zachraňovat nevine a zabíjet teráče.a tento díl se mi moc líbil měl zajimavý děj :)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Jo tak a je po tuningu a krásně naleštených aut a slečen:D no film se povedl ikdyž tam bylo moc známých obličeju.opravdu skvělej film...není co dodat

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

No vidím že hodnotící tehle pohádky prostě sou bídaci a lajdaci a opravdu se mi z nich chce blíííít.tahle pohádka je krásně udělaná o lásce a štastném království..a hodnitit to odpadem ci mene jak 4hezdičkami je vidět že to hodnotí absolutně vyplatlaní lidé STIĎ TE SE UBOŽÁCI. Toška natáčí pohádky jakou dobu a tahle je nejlepší.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Opravdu skvělá komedie plná humoru se skvělým hercem Gérard Depardieu, který opravdu přepychově zahrál "tupého" Quentina z Montargy. Nejlepší hláška z filmu byla : ´Hledáme jeřábníka, doktora, debila a vraha´ :D

plakát

Hitman (2007) 

Jelikož mám rád hry, a Hitmana pořád hraji, tak tento film mě zaujal hercem Timothy Olymphant, který je neuvěřitelně podobný jako animovaná postava ve stejnojmenné hře. Opravdu moc povedený film, při jehož sledování jsem se příjemně bavil. Zaujala mě spousta akcí, stříleček, děj a hlášek.

plakát

Žralok útočí (2004) (TV film) 

Žraloky mám rád od dětství, a proto dávám pět hvězd. V tomto filmu je žralok, který kdysi obýval naši planetu. Měřil přes osmnáct metrů a žral velké kytovce. U filmu se mi líbil jak scénář, tak nápad, jak zvýraznit tohoto prehistorického tvora. Scéna, ve které sežral vodní skútr, byla opravdu reálná, protože rozměry jeho tlamy byly cca. 2,5-3 metry na výšku a 2 metry na šířku. Jelikož nevíme, jak tvor vypadal, bývá ve filmu zpodobněn jako dnešní Žralok bílý.

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Dávám plný počet hvězd, protože tento film je vhodný jak pro ty nejmenší, tak pro dospělé, kteří mají rádi pohádky a věří, že "Chipmunkové" jsou skvělou zábavou pro celou rodinu. Proto nepochopím záporná hodnocení tohoto filmu.