Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Siska (1998) (seriál) odpad!

Siska je tak maximálně trapný a nesympatický vošoust.

plakát

Něco nového (2006) odpad!

"Sem tak černá, že i bílý kafe mě uráží!" Tohle je naprosta krávovina a rozhodně ne romantiká komedie... už jsem jen čekala, kdy se objeví, že hlavní hrdinka má příčesek i na ohanbí. DĚS!

plakát

Sim Salabim (2008) 

Je to prosté: Nemám ráda škodolibé králíky, co vždycky vyhraji... až na Bugse Bunnyho.

plakát

Kiss Symphony (2003) (koncert) 

Kiss jsou tak výborní jako čokoláda, kterou si dáte na jazyk a necháte roztát. Jo, můžete ji sníst tak, že ji jen přežvýkáte a spolknete... Nebo dáte přednost slasti, která vás zaplaví... Aaa, kašlu na to. Jezte si čokoládu jak chcete, ale ti, kteří hodnotili tento koncert 2 a méně hvězdičkami, ať jdou do PRDELE. KISS FOREVER!!!

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Ne, opravdu nechápu, proč se slova "parodie filmů" stala synonymem pro nejhorší filmový žánr. Pánové Friedber a Seltzer z parodii vytvořili pytel fekálního humoru, kde je vrcholem všech to, když se hlavní hrdinové vyváli v co největším počtu s*aček. To je ale dost ubohé. Takže milé duo trapáku, buď přestaňte točit, nebo se změňte v chlápky, co ví, za co stojí humor. Samotný "film" (film?!?) nemá cenu komentovat. Pokud jste ho neviděli, raději se mu vyhněte obrovským obloukem (leda byste ujížděli na nechutnostech, to by byla jiná).

plakát

Petr Pan a piráti (1990) (seriál) 

Ach jo, to byla ale konina. Ten pirát byl naprostý pošuk(hlavně jeho hláška "Ty oxymoróne"), všechny díly o tom samém a bez zvláštní odchylky pro vtip.

plakát

Elektra (2005) 

Elektra měla ze začátku slušný náběh na docela dobrý film plný akce... Ovšem do té chvíle, než se z čista jasna ve filmu objevil ten malý fracek, takže celá ta paráda šla do kytek. Jak originální, že? Svěříme osud celého lidstva do rukou Pokladu v podobě třináctiletého usmrkance, který rádoby drsně mává tím svým válečnickým náramkem. Přes pár originálních nápadů (hlavně ten potetovaný mohl mít víc prostorů), veškeré souboje proběhnou tak, že Elektra hodí po protivníkovi vidličkou a ten se promění v zelený smrad. No, a pak tu máme nevidomého dědu s těma jeho kecama, což bych snad viděla už spíš jako zábavnou vložku filmu, i když tvůrci zamýšleli z tohohle "chytráka" udělat hluboce smýšlející postavu. Bohužel film dopadl dost špatně. Aneb hodně keců, málo akce, což u takového žánru má být naopak. Škoda. Jedna hvězda za pár nápadů, které se bohužel jaksi vytratily, a ta druhé za Jennifer, která se jako jediná alespoň trochu snažila dostat tuhle sračičku někam výše.

plakát

Guru (2002) 

Když byl konec tohohle utrpení, položila jsem si prostou otázku: Co to mělo být? Člověk se těší na film, který si bude střílet ze všech možných a nemožných témat, a dostane něco tupě jalového s kupou morálních keců. Nevím, co je to za trend, každém vtloukat do hlavy, jak je život snadný a krásný, hlavně když se nebudeme snažit nic dělat. Ne, díky.

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) odpad!

Nechutný, nechutný, nechutný. Opravdu jde pro seriál použít slovo nechutný? Ale ano. Tak jde čas mi neskutečně lezl na nervy. V televizi zabíral místo seriálům, které jsem měla ráda. Díky bohu, že tahle mýdlová opera zmizela tak rychle, jak se objevila. Ostatně mě stále udivuje, jaktože se tenhle seriál pořád točí. Hold amíci tyhle utopické srance mají velmi rádi.