Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor
  • Akční

Recenze (27)

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Je až neuvěřitelné, jak se člověk může tak rychle zamilovat do filmu! Jsem ohromen, dojat, beze slov.. snad pouze dodám, že we can be heroes, just for one day!

plakát

Určitě, možná (2008) 

Moc příjemná romantická komedie. Hlavně žádná kýčovka, proto se mi tak líbí. Skvěle zvolené sympatické obsazení. Abigail je prostě úžasná! Určitě, no..MOŽNÁ vás i dojme!

plakát

Jeskyně zapomenutých snů (2010) 

Dost slabý dokument o něčem tak úžasném! Z dokumentu se v podstatě dozvíte jen který kůň či bizon byl namalován první, že ten lev je samec protože má šourek, a jeden z tvůrců maleb měl křivý malíček! Jinak film obsahuje nic neříkající až nudné úvahy vědců, archeologů a historiků umění. Navíc, koho zajímá, že ten vědec s příšernou angličtinou před tím dělal v cirkuse? Hra americké hymny na píšťalku byla taky perlička, o maníkovy co hledá jeskyně čichem nemluvě.. Dodatek v podobě bílých krokodýlů jsem jakože neviděl! Mě, jakožto obdivovatele pravěkého umění, však ani tak neštve nepovedené zpracování dokumentu, spíše jak fakt, že se do té jeskyně nikdy na živo nepodívám! Pche!

plakát

Vrcholná éra Paříže: Zrod modernosti (2010) (TV film) 

Úžasný dokument mapující uměleckou podobu Paříže na začátku 20. století. Díky tomuto dokumentu jsem lépe poznal, jak toto období působilo na mé oblíbené město, a pochopil, jak to v něm před takovou stovkou let vypadalo. Jednoduše mi pomohl udělat si v dějinách tohoto úžasného města pořádek. To, co dělá tento dokument tak výjimečným, jsou především ukázky archivních záběrů, které jen tak někde neuvidíte.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Pro mě osobně velký klaustrofobický zážitek. Nikdy bych neřekl, že může být film s jedním jediným hercem tak dobrý! 90 minut čumíte do rakve a hltáte napění! Bomba!

plakát

Shortbus (2006) 

V podstatě nechápu, jaký je rozdíl v tom, když si pustíte tento film nebo porno...

plakát

Drive (2011) 

Možná zbytečně moc krve, ale jinak je to skvělý film. Úžasná hudba a ještě úžasnější Gosling! Někomu můžou vadit zpomalené a zdánlivě zbytečně natahované scény, podle mě je však právě tímto tento film originální.

plakát

Neobyčejné ženy (2011) (seriál) 

Každý díl neobsahuje nic jiného, než chvílemi až nudné okecávání životopisu určité - neobyčejné - ženy. Záběry s popisy strategií a činů ze světových válek mi přišly poněkud zbytečné..

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

Děj dobrý. Herci suproví. Prostředí originální. Co mě však nehorázně zkazilo celý film, byla kamera a střih! A to nepřeháním. To je nějaký nový filmový efekt třepat s kamerou když je nějaká akce? Na mě to teda nepůsobí, asi jsem jiný. Ach jo, a já se na to tak těšil..Víc jak 3* dát opravdu nemůžu..So sorry Ryan.