Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Ačkoliv DiCaprio předvedl úžasný herecký výkon, tak mě film předevšim moc nebavil.Tři hodiny na mě byly opravdu moc. Nechápal jsem co na tom lidi měli a nechápu to ani po zhlédnutí :/ .Bohužel to asi není nic pro mě a proto takové hodnocení.

plakát

Jack a Jill (2011) 

Další klasická "Sandlerovka" ale tahle byla na mě trochu moc. A taky moc nechápu jak může v tomhle "filmu" hrát Al Pacino.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

No abych byl upřímný, nečekal jsem že to bude jeden z nejlepších westernů i když to úplně typický western není. A ani jsem nečekal že se na to vydržím dívat 3 hodiny v kuse. Ale 3 hodiny utekly jako voda a já byl až překvapený že jsem se od Djanga ani nehnul.Osobně si myslím že to je jeden z nejlepších filmů Tarantina.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Čekal jsem od toho něco víc ale i přesto jsem se na to vydržel dívat a ani jsem se nějak zásadně nenudil. Bylo to akční a kdo má rád fantasy tak to je film pro něj. Podle mě byla jednička o malinko lepší ale přesto si to ode mne zaslouží tři hvězdy.

plakát

Breakout (2007) 

Když jsem tento film viděl poprvé tak jsem si ho celkem oblíbil ale dneska jsem ho viděl znova a mám z něho smíšené pocity. Jak už někteří zmínili, děj nebyl nejlepší ale ani úplně nejhorší a tím pádem koukatelný. A ačkoliv nejsem tanečník a tanec mě nebaví, tak break dance ve filmu mě velice upoutal.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Musím přiznat že mafiánský filmy nejsou pro mě to pravý ale od téhle jsem nemohl odlepit oči. Navíc to bylo vyšperkovaný výborným obsazením.

plakát

Don Jon (2013) 

No abych řekl pravdu tak čekal jsem od toho mnohem víc. Sice to bylo v celku zábavný ale podle mého byl dost odfláknutý konec.Ale na to že to byl jeho první celovečerní film tak to bylo dobré. Jen tak dál Josephe!

plakát

Rivalové (2013) 

Určitě nejlepší film roku! Myslím si že pro fanoušky formule 1 ale i pro ostatní lidi to musí být jeden z nejlepších filmů tohoto roku.Prostě skvělí film stvořil Ron Howard!!!

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Úžasný film o zakřiknutém chlapci který získá nakonec sebedůvěru. Ze začátku mě to moc nechytlo ale jak se děj prohluboval tak sem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Samozdřejmě skvělé obsazení, AnnaSophia nádherná a především sympatická dívka a nesmíme zapomenout na herce bez kterého by to nebylo ono a to je Sam Rockwell. Prostě skvělý film.

plakát

Sinister (2012) 

Tohle je bez pochyb nejlepší horor který sem kdy viděl.