Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

V dosahu smrti (2015) odpad!

Amatérsky hrozně natočená slátanina a ještě k tomu s hroznym CZ.dabingem.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Psychopatickej film psychopatického rejži o samých psychopatech!!!

plakát

Pomsta a spravedlnost (2011) (TV film) 

Tu jednu hvězdu za téma,které by bylo docela dobré,kdyby to někdo kvalitně natočil.Jak je vidět tak kvalitní westerny se již netočí!!!

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Nechápu proč se natáčí pokračování seriálu,když na to téměř nikdo nekouká!!!! Jestli má být toto komediální seriál,tak mi uniká nějak ten zminovaný humor!!!

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Úplná špička.Ten kdo nezažil boom akčních filmů po revoluci nepochopí.Tehdejší akční hrdinové si dělají sami ze sebe srandu.V té době se nesnesl Arnold se Stallonem a pak po 20-rádoby-letech spolu natočily bezva biják.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Je to velmi hezky koukatelný film.Jenže jsou tam zbytečně zdlouhavé pasáže.Proto nehodnotím plným počtem bodů. Jinak se mu to zase povedlo!!!!

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Tak na tento další díl jsem čekal.Předchozí mě zklamal návratem na začátek.Tento díl nebyl až,tak hrozný jak jsem si představoval po přečtení několika recenzí.Je tam několik zbytečně přehnaných scén,ale nejvíc mě zklamala počítačová grafika lykanů.Myslím si že,Zemanova Cesta do pravěku byla lépe trikově vydařena(na svou dobu),než tento díl Underworldu!!!

plakát

Podraz (2011) odpad!

Nesmyslný film! Od začátku do konce je toto rádo by filmové dílo o ničem! Nevím jestli Bruce Willis nemá do čeho píchnout,ale to je jeho totální přehmat.Nenašel jsem na tomto filmu nic co by dávalo smysl!!!!

plakát

Drive (2011) 

Ten film je na své hodnocení šíleně utahaný! Táhne se jako med a akcí co by stály za to je tam též po skromnu.Ničím mě to neuchvátilo a už bych si to nepustil.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Triky a speciální efekty si představuji v dnešní době trochu jinak.