Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický film, kde je v hlavnej úlohe polhalier. Vraždy, krádeže a kriminalita, na to je 50 centov zvyknutý. Nerozumiem ale, ktorí režiséri a producenti stále považujú túto gorilu nielen postavou za nejakého herca. Takýto film sa pravdepodobne robí len pre obyvateľov čiernych ghett, kde oslavujú svojho kráľa, ktorý ich má dávno v paži. Bruce Willis má len okrajovú rolu, ani tam nemusel byť. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

S nemým úžasom som sledoval primitívny scenár kydnutý do pohyblivých obrázkov a nestačil som sa diviť. Režisér ( zároveň jeden zo scenáristov ) nemal nikdy dostať peniaze pre svoj film a mal by chodiť po kanáloch. Premrhať šancu so sympatickým castingom sa len tak nevidí. Scéna, kedy sa jeden gauner sám odpráskne pri manipulácii s revolverom, je vrcholom debility a straty akejkoľvek úcty k divákovi. Tento film dokáže uraziť ! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velice nudná béčková podivaná, ke který mě přived vlastně jen Bruce Willis a Ryan Phillippe ve výčtu herců. Příběh nic moc, hlášky žádný. Akce sice byla, ale scházel jí větší šmrnc, na čemž se asi nemálo podílel nepříliš vysokej rozpočet. Alespoň, že mě tvůrci netrápili nesnesitelně dlouhou stopáží. 50 Cent by se měl soustředit jenom na rapování (popř. si najít jinou kreativní činnost), protože rapuje rozhodně líp, než hraje. Druhá hvězda putuju převážně za roli Bruce Willise alias velkýho šéfa. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

tak teď nevím.. chvílama se to tváří jako zajímavej akční film, ale pak tam začnou řešit boha nebo tam přijde přiteplenej ultra nebezpečnej nájemnej vrahoun a celej dobrej dojem je pryč.. taky mi to přijde jako by se někdo snažil napodobit G. Richieho a moc mu to nešlo.. taky mi film přijde hodně nevýraznej, asi tak jako že je vám uplně jedno jestli ste se na něho podívali nebo ne.. takže asi 3*.. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj kdysi veliký a zbožňovaný oblíbenec se řítí do podobných propastí jako De Niro a bere role ve všem co se mu nabídne aniž by se předem zajímal o scénář, režiséra anebo o herecké kolegy. Takto by se přece nemohlo stát aby Bruce vzal roli ve filmu, který točí nějaký amatér, příběh vypadá jako televizní film a navíc hlavní roli hraje 50 centový neherec. Veliká bída, vedle které vypadají i některé Seagalovky poslední doby jako oscaroví adepti. PS: Za vrchol naprosté debility se dá považovat scéna, ve které sedí 50 cent v baru a promluví na krásnou servírku a místo aby ji nabaloval anebo ji aspoň zalichotil, začnou si notovat o bohu!? No kde to sme! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama