Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

X. - Smazáno ze systému (2018) 

Za mě TOP. Nazačátku jsem trochu váhal, ale postupně mě to vcuclo. Příjemná změna od standartu na který jsme zvyklí.

plakát

Tady to musí být (2011) 

Za mě absolutní top ! Neuvěřitelný herecký výkon Seana Penna. Naplno jsem si o vychutnal až na třetí pokus, ale pak mě to naprosto nasálo. Úžasná muzika !

plakát

Dokonalý úkryt (2008) odpad!

Omlouvám se všem, které film zaujal, ale pro mě jedna z největších sraček co jsem za poslední dobu viděl. Naivní a nereálné od začátku až do konce. Křečovité herecké výkony, posedlí velitel policejního zásahu s absolutní ztrátou soudnosti, zaslepen pomstou za smrt svého syna. No prostě absolutní zklamání, ale i přes to jsem vydržel do konce.

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Nemůžu si pomoct, ale tento film mě zase podlouhé době opravdu pohltil. Obsahoval naprosto všechno co si divák může přát. Napětí, dobrodružství, humor, drama, láska a šťastný konec. Naprosto bezkonkurenční pohodová podívaná .

plakát

Čarodějnice (2015) 

Za mě rozhodně plnej počet bodů. Dle mého názoru výborné, atmosféra by se dala krájet a prvek napětí a nevědomosti setrvává až do samého konce. Velice příjemné odpoutání od všech klasických vyvražďovaček plných krve. Navíc je tohle , alespoň u mě strčilo s přehledem do kapsy. Ještě teď mi běhá mráz po zádech . Naprosto jasné rozuzlení a závěr filmu s žádným náznakem možného pokračování, což filmu dodává na reálnosti. A zanechává v divákovi, spoustu podnětů k přemýšlení. Je to ale věc gusta, proto chápu, že zdaleka ne každého tento film uspokojí, "nebo spíše znepokojí ? " :-D Za sebe mohu jen doporučit.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Jednu hvězdičku snad jen za dakotu Johnson, jinak nebudu raději vůbec komentovat, přes dvě hodiny času strávených tímto , je naprostá katastrofa.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Trilogie Šílený Max s Mel Gibsonem Starší o 25 let u mě jednoznačně vítězí. Jediné plus v novém Maxovi - Charlize Theron, pokrok ve filmových efektech a opravdu šílená dávka akce od začátku až do konce. Dějově na můj vkus velmi slabé a co se výše zmíněné akce týče, sice skvělá, ale sledovat 120 minut nic jiného než zběsilou destrukci mě opravdu nebere. Nicméněje to samozřejmě věcí vkusu a já to respektuji. Ale u mě je to jeden z filmů, ke kterému se vracet nebudu, narozdíl od původní trilogie.Za mě tři hvězdy za akci a Charlize Theron.

plakát

Ghoul (2015) 

Nezklamalo mou představu, sice je zde už psáno že se to filmu Záhada Blair Witch nepodobá. Nicméně mě to příjde co do zfilmování téměř identické. Přibylo možná více dramatických a lekavých scén, nicméně atmosféra velmi podobná. To ovšem nemění nic na faktu, že si myslím, že jeto velice zdařilé a tedy dávám 4 hvězdičky . Film se mi líbil a měl jsem z něj příjemné mrazení, což je pro tento typ filmu klíčové .

plakát

Ultraviolet (2006) 

Jedna hvězdička, a to pouze za přítomnost půvabné Milly Jovovich.