Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Keith (2008) 

Vcelku povedený soundtrack...

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Zajímalo by mě, jak se na tenhle film dívaj v Americe...Nám to ještě může připadat zajímavé, ale dovedete si představit, že by natočili film, kde běhá Tomáš Garrigue Masaryk a zabíjí upíry?

plakát

Řeka (2012) (seriál) 

Pokud máte rádi Záhadu Blair Witch a pod., tak tohle je něco pro vás! Většina filmů, co jsem viděla, natáčených někým z herců amatérskou kamerou, je plná scén, kdy někdo někam utíká, klepe se vám celý obraz a vy nevidíte nic, než šmouhy. Tady nás filmaři takových scén ušetřili. Divím se, že to má poměrně malé ohlasy, protož e to je jednen z nejlepších a nejmysterióznějších seriálů, jaký jsem viděla.

plakát

Bobři - cesta divočinou (2008) 

Nejroztomilejší dokument, jaký jsem kdy viděla!!! Mám z něho krásný pocit, jen když si na něj vzpomenu.Myslim, že si k morčatům pořídím ještě malýho bobříka :)

plakát

Následky: Když se země přestane otáčet (2010) (TV film) 

Zajímavý dokument, ze kterého se dozvíte, jak by se někde lidé udusili, jinde utopili, ale co se stane s naším nebohým Českoslovensem tam není ani zmínka :D Z pomyslné mapy světa bysme se tu ale zřejmě chvíli těšili z moře, než by nás zaplavilo. Po 45ti minutách, kdy čekáte na velký finish, to zabije věta: ,,...taková situace sice nikdy nenastane..." a dramatický zážitek z dokumentu je pryč. Ale i tak-pěkná teorie a hezké počítačové efekty.

plakát

Bez cíle (2012) (amatérský film) 

Půl hvězdičky za snahu a půl za to, že to bylo tak krátké

plakát

Polojasno (2009) 

Dilema s odpovědí na otázku: ,,Tatí, kde se berou děti?" vyřešena :)

plakát

Repo: Genetická opera! (2008) 

Nevím tedy, co je na tom za komedii, jak se píše v popiskách, zato muzikální je to až moc. Pokud tam jsou 2 nevyzpívané věty, tak možná přeháním. Naštěstí písně jsou posluchatelné, ale příště, pokud budu chtít vidět více zpěvu než akce, tak si radši pustim MTV. Konec typu: pár lidí umře a nic se nevyřeší. Ale to vše kompenzuje zajímavé prostředí, hezké kostýmy a několik krvavých scén.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Naprosto geniálně vymyšlené, až se bojím, že se někde najde psychopat, který tohle začne praktikovat ve skutečnosti. I když se většina děje odehrává v jedné a té samé místnosti,rozhodně to není nuda a nejsou tam žádné zbytečné záběry. Na konci překvapivé rozuzlení za doprovodu výborné hudby.