Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Romatické drama pouze pro teenagery?? Kdepak! Romantické drama pro všechny, kterým někdy přišlo všechno tak perfektní, že přestali opravdu žít. Co na tom záleží, že máte všechno nalajnováno tak, jak jste si to naplánovali a že vám vše vychází tak, jak jste si přáli, když vlastně nejste vůbec šťastní a spokojení se svým životem. Kieth i Natalie mi lezli celý film nekutečně na nervy, ale na konci jsem si uvědomila, že vlastně přesně vystihli svě postavy a tím dali filmu neskutečnou hloubku. 95% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Keith je divný film a toto tvrdenie definuje moje vnímanie celku... Tak ambivalentné pocity ako pri sledovaní tohto dielka som už dlho nemal. Herci sú miestami nesympatický, prehrávajúci, inokedy som sa pristihol pri tom, že vo svojej v podstate sú sympatický a tak dokola. Scenár je zložený miestami s wtf dialógmi, prípadne ako vystrihnutými z nejakej vydieračskej D. Steelovej, preložený poriadnym klišé a chvíľami naopak má svoje sympatické momenty... a tak dokola. Réžia chvíľami obsahuje kreatívne a umelecké chvíľky a niekedy je dielom nevyrovnaného študenta réžie... a tak dokola. Pointu som trafil takmer na začiatku, chvíľami som sa nudil, chvíľami pristihol pri tom, že myslím na niečo iné, niekedy som bol maximálne vtiahnutý...a tak dokola! Tak trochu rozháraný a nekompaktný film..a hlavne divný:) Len stále neviem či viac divný-zlý alebo divný-dobrý! Slabé *** ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Zdejší popisek je poněkud mimo, takže se pokusím děj filmu uvést na pravou míru. Bude obsahovat zásadní spoiler, bez kterého se děj nedá říct, aniž by film působil jako totální slátanina, což dokazuje zdejší Obsah filmu. Natalie je dokonalé děvče. Má samé dobré známky, hraje tenis, ve kterém se drží na vysokých příčkách a po maturitě má našlápnuto na nejdražší americkou univerzitu. Keith moc na výběr nemá, umírá na rakovinu, což nikdo ve škole kromě učitelů neví, takže žije ze dne na den bez závazků budoucnosti, miluje svůj zrezivělý náklaďák a vlastně mu tenhle způsob života vyhovuje. Nenávidí všechny, co si života neváží a jen žijí nalinkovaný očekávatelný blud. Tudíž nenávidí Natalii. Jeho první záměr je zničit jí život, aby se cítila stejně mizerně jako on, jenže jak už to tak bývá, nakonec to skončí tak, že jí konečně otevře oči, jak zabedněný a rodiči nalinkovaný její život byl, dělala věci, které veskutečnosti dělat nechtěla a které se jen od ní očekávaly. Keith na to jde sice mazaně - spřátelí se s ní, dělají spolu voloviny a skvěle se baví, vyspí se s ní a pak ji odkopne - ale i přes jeho vymakaný plán, jak jedné holce zničit život vlastně jednu holku jen nakopne, aby si začala života vážit a žila ho plnými doušky. Film jsem si ihned zamilovala, protože postava Keitha mi připomínala kamaráda ze střední školy, se kterým jsem taky zažívala různé blázniviny a smutné je, že takový člověk vám do života vstoupí jen jeden a zase po čase odejde. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Krásný film, který mě po dlouhé době skutečně dostal. Jesse se až nečekaně slušný herec a Elisabeth je vážně rozkošná. Příběh hodně silný a OST mu ještě obrovsky přidává. Prakticky k tomu nemám, co říct. Snad jen to, že spousta lidí tady píše, že je to kravina, že to má nedostatek humoru a že to není silné - nechápu! ()

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Keith je závistivý zmetek. Natalie je vzorná studentka a perspektivní teniska očekávající stipendium na jedné z nejlepších škol světa. Keith ji chce vidět na kolenou, nenávidí ji. Natalie by o kluka jako je Keith ani pohledem nezavadila. Keith ukrývá tajemství. Natalie má kluka, kterého jí každá závidí. Co se mezi těmito dvěma může přihodit? Říká se, že mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice...Navíc každá nálepka se dá přelepit. Výborně zahraná ústřední dvojice dělá z tohoto snímku skvělý zážitek a ačkoliv si můžete být stokrát jistí, jaký bude konec, stejně Vás to chytne a neodtrhnete se až do konce.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Když se Natalie (Elisabeth Harnois) baví s profesorem o nepřítomnosti Keitha (Jesse McCartney), má část vlasů i přes pravé rameno, při dalším pohledu ne a pak zase ano. (Reesam)
  • Hoci sú hlavné postavy maturanti, v čase natáčania mal Jesse McCartney (Keith) 20 a Elisabeth Harnois (Natalie) dokonca 28 rokov. (drtickaa)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)

Reklama

Reklama