Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily Marshallová měla talent a ambice stát se zpěvačkou, nebo skladatelkou, ale místo toho se rozhodla vzít si za manžela Brada a spolu s ním vychovat dvě děti. Nyní je Emily zaneprázdněnou matkou čtrnáctileté Melissy a desetiletého Bena a středoškolskou učitelkou hudby. Jednoho dne je šokovaná zjištěním, že má rakovinu prsu. Prakticky přes noc se její život změní nepředstavitelným způsobem. Najednou musí čelit obtížným vedlejším důsledkům léčby, emocím a spoléhat na pomoc rodiny, zatímco pokračuje s výukou na škole. Emily však také získá nečekanou inspiraci a zcela nový pohled na život. Noví přátelé jí povzbuzují, aby se probudila, přestala životem proplouvat jak náměsíčná, aby začala znovu bojovat a dala šanci svým dávno zapomenutým ambicím. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Na TV film perfektní snímek. Mám osobní zkušenosti s touto nemocí v rodině, takže můžu napsat, že i ty emoce, chování dětí Emily a Brada a další související důsledky a následky jsou zachyceny velmi věrohodně a přesně! Vyzdvihl bych hlavně perfektní herecký výkon hlavní protagonistky Gaily O'Grady, kterou perfektně doplňuje tradičně bezchybný herecký výkon Michaela Shankse. Možná byla nakonec škoda, že tento snímek neměl ambice i do kin. I přesto ovšem 4+/5 a mé sympatie! ()

Reklama

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně říkala že to bylo hezké ať to sem napíšu... já to neviděl, ale z vyprávění by to nemuselo být špatné...máme podobný vkus, takže to za to asi stojí... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Středoškolská učitelka Emily Marshallová provádí inventuru svého usedlého života poté, co musí začít s chemoterapií, aby porazila rakovinu prsu - hořkosladký příběh o boji se životem. Kamera - David Frazee. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Tazky, smutny a ponurny snimok. Bohuzial, taky je zivot. Jedna sprava ti ho niekdy dokaze obratit hore nohami viac, ako odtrhnuta noha. Film je natoceny velmi realisticky s mnohymi citovymi dojakmi. Dopozeral som ho viacej zniceny, ako hlavni hrdinovia. Ak si chcete navodit pochmurnu atmosferu a po dlhom case objat milovanu osobu, vrelo odporucam. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama