Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Tichá noc (2021) 

Tenhle film je dalším důkazem že bychom neměli brát v úvahu hodnocení na ČSFD. Lide kteří tam hodnotí filmy a píšou recenze by nepoznali dobrý film ani kdyby je kopal do prdele z Budapešti až do Adis Abeby. Nedá se úplně říct že se jedná o horor ale nedá se úplně říct že se taky o horor nejedná. Už dlouho jsem neviděl Wauuu film .... ale po tomhle ... jediné slovo co to dokáže vystihnout je Wauuuuuu

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) odpad!

.... tohle je nejhloupější film který jsem za posledních 10 let a viděl(...a to se rád kouknu i na studentské počiny). Nevadilo by že nejhloupější, problémem je že je to i nejnudnější film. Scenárista by si zasloužil zlámat ruce aby už nikdy v životě nemohl nic napsat. Bohužel jsem na to byl v kině a strašně moc toho lituju. Ta stopáž je vražedná. Jedná se stupidní ukecanou teenagerskou slátaninu bez štipky elementární logiky. Tohle je ostudou Marvelu!!!

plakát

Mara (2018) 

... pokud může hrát Olga může hrát už každý - té holce bych nevěřil ani "Dobrý den" je tak šíleně nepřirozená-prkenná.Každá jiná profi herečka by tenhle snímek posunula o 3 patra výš. Žel jsou mezi náma tací, kterým se z nejakých scifi důvodů na ní kouká dobře (což odpovídá dnešní komercí prohnilé době). Film je taký jaká je i Olga - šíleně nudný.

plakát

Slender Man (2018) 

... chapu , že to recenzisti nechapou :D

plakát

Jupiter vychází (2015) odpad!

ostuda zanru sci-fi. Pan a Pani Wachowski už prosím nic nepiste a nerežírujte !!! :-)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Opravdu jsem si pripadal v urcitých momentech jako bych se díval na argentínskou telenovelu kde je řeši kdo je tady otec syn mama bába bratranek ze šesteho kolena sestry otce švagra pes :-D za efekty a ucte k dilu 1 a 2 za mnre 3 hvezdicky :-)

plakát

Sama nocí tmou (2014) 

Chapu negativní reakce lidi který čekali "Hollywood". Tohle je v první rade Art-film !! Neskutečna atmosfera skvela hudba slusna kamera. Moc jsem si to uzil více takových počinu bravo Ana Lily Amirpour. :-)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Odpad neni dostacujici slovo. Tohle je naprosta dehonestace vseho co kdy bylo natoceno. Urazka kinematografickeho umeni. Bezkonkurencne nejhorsi "film" ever!!!!

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Uz si ani nepamatuju kdy jsem u filmu tak neuveritelne nudil. Tuctovost dialogu muze bavit opravdu jen vypatlane americany.Umení je umením proto ze zanechava v divacích emoce. Tenhle paskvil zanecha v cloveku jen litost nad tím ze se za neco tak uboheho vyhazujou penize a nekde na svete deti mřou hladem. 2 hv. za mne jednu ze nektere efekty a druhou za Groota jinak bych dal odpad !!!

plakát

Princezna a bojovník (2000) 

odoma jednoznacne plna palba 5 hviezdiciek bez debaty.este nikdy som nevidel film v ktorom by bolo tolko emocii.prava realna laska nekomercna romantika to Tykwer vie natocit bez konkurencne.apropo Nebo je na tom podobne aj ked Prinzecna a bojovnik ma uplne dostal.nieje potrebne to nejak extremne hodnotit staci sa pozriet kazdy si z toho vezme to svoje