Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (144)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Viděl jsem trailer a měl jsem trochu obavy, že se mi to líbit nebude. O to silnější zážitek v kině. Spolu s výborným nazvučením kina se jednalo o zážitek. Film nehledá klišé, často jen naznačuje a fanoušek stejně vše ví, takže se domyslí.

plakát

Volyň (2016) 

Chcete film, na který nezapomenete? Ukrajinský velvyslanec ví, proč protestuje proti jeho odvysílání v ČT. Váhám mezi 4-5 hvězdami. Nakonec dávám 4, protože pro mě film má být i trochu příjemný, a to tedy fakt nebyl.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Dlouho jsem odmítal sledovat film, ve kterém budu sledovat předem dané vzorce. Nebaví mě současná vlna šílenství jménem pozitivní diskriminace... ale mýlil jsem se. Fakt jsem se bavil. Kromě celkově jasného a předem daného schématu oceňuji především to vše mezi.

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) 

Tipoval bych tento film na TOP 10 v nejvíce rozporuplných hodnocení filmů. Na jedné straně je film neuvěřitelně jiný, nepředvídatelný a zároveň životopisný. Potud je to vše OK. Ale samotné provedení trochu zklamalo.

plakát

Úkryt v zoo (2017) 

Film se životopisným pozadím, založen na pravdivém příběhu, navíc z období našich dějin. Film začíná trochu romanticky. Střední a závěrečná část by měla přejít v drama, ale filmově to na mě tak nepůsobilo. Chybělo mi trochu napětí.

plakát

Tah pěšcem (2014) 

Očekávat, že by měl snad být šachový génius hodný, mírumilovný, altruistický či přátelský? Ani náhodou. Snaha o realistické zpracování filmu pomohla. Jinak je zkratka příliš komiksová.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Bratři Coenové jsou tak trochu divní, ulítlí, ale nádherně odlišní od zbytku světa. Za to 3 hvězdy.

plakát

McFarland: Útěk před chudobou (2015) 

Mám rád sportovní témata, ale v tomto případě je film opravdu hodně předvídatelný, Od prvních minut je Vám vše jasné, a to není pro mě. Ale jinak nic zásadního proti. Snad jen ta lehce nesnesitelná sociální linka filmu.

plakát

Lásky čas (2013) 

Výborný film. Mám slabost pro britské filmy. Navíc opatřené britským smyslem pro humor, nepředvídatelností, prolínáním dějů - film uletí rychle a máte z něho dobrý pocit. Navíc trojice Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy... Po pravdě se film blíží 4,5 hvězdičkám.

plakát

Pan Church (2016) 

Naprosté překvapení. Malý rozpočet není viditelný, naopak reálie 80. let jsou přesné...