Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Batman: Zkáza Gothamu (2023) 

No to byla s*ačka… a to jsem myslel, že nemůže být nic horšího, než Batman:Ninja ….

plakát

The Defenders (2017) (seriál) 

Po kulervoucím Daredevilovi, dobré Jessice, slabším Lukovi a průměrným Iron Fistovi tu máme Defenders... menší obdobu Avengers... a dle mého názoru lepší... ač první díl byl pomalejší (přesto skvěle uchopený a v navazuje se v něm na konce jednolivých seriálů) od druhého dílu Defenders šlapou na plyn a dle mého názoru se kvalitou pomalu přiblížuje druhé serii Daredevila, který byl prostě famozní (a z mé strany se jedná o nejlepší dílo od Marvelu)... chemie mezi postavami funguje a každému věříte, co ho pohání k záchraně Hells Kitchen.. do 7. dílu jsem byl přesvědčený, že seriál ohodnotím 4*, ale po posledním dílu musím dát 5*... závěr první sezony je fantastickej a těším se, jakým směrem se budou seriály vyvíjet dál... P.S. Charlie Cox zase nepřekonatelnej... už mu tu cenu Emmy dejte

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Za mě 3 hvězdičky. Přemýšlel jsem chvíli nad 4, ale když jsem se zpětně podíval, jaké filmy jsem hodnotil 4 hvězdičkami, musel jsem udělit pouze 3. Po fantastickém Batmanovi v podání Bala, jsem se bál, zda Affleck obstojí... Obstál. A s ním i nádherná Gal Gadot. Ale to je asi vše, co bez problémů fungovalo. Příběh průměrný, Superman průměrný a Lex Luthor (Jesse Eisenberg) katastrofální. Jestli on má být brilantní génius, já mu to ani na chvilku nevěřil. Naopak mi přišel pošahaný a blíže měl k Jokerovi. Tento herecký výkon se opravdu nepovedl. Efekty stály za to (taky na ně měli víc než dostatek financí), ale bohužel celou dobu film srážel nepovedený soundtrack. Hudbu od Zimmera mám hodně rád, ale zde bohužel šáhl vedle. Když nad tím zpětně přemýšlím, za 3 hvězdičky tento film může být rád. Možná jsem měl vysoká očekávání, ale v souboji Batman/Superman vs Deadpool, tomuto filmu Deadpool nakopal jednoznačně zadek. Nezbývá jen čekat, s čím se vytáhne Občanská válka od Marvelu. Batman VS Superman nenastavil laťku moc vysoko.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Na film jsem nešel díky jedničce s žádným velkým očekáváním. A hleď, mile mě překvapil :-) Akce fungovala dobře, efekty byly skvělé, hudba užasná a klasicky hláškující spidey. To vše fungovalo výborně. Bohužel části filmu bez akce naplňuje love story, na kterou jsem se nemohl koukat. A navíc Dane DeHaan mi do role Harryho Osborna vůbec nesedí. I tak jsem se v kině bavil a rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkama. Rozhodl jsem se dát 3, s tím, že věřím, že to Spidey zvládne příště lépe a na 4 to už bude.

plakát

Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013) 

Tradičně povedený animák od "warnerů". Předešlé Justice League se mi velie líbili a The Flashpoint Paradox na tuto kvalitu navazuje, možná jí i stanovuje novou hranici. Flash si vyčítá, že jednou jedinkrát někam nedoběhl včas a ukáže se to jako velice důležitý děj, který by změnil celý svět. Skvělý záporáci v podobě Aquamane a Wonder Woman. Klaďasové v podobě "neschopného" Cyborga a nového Batmana. Doporučuji všem shlédnout. za mě 85%.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

U tohoto seriálu je podle mě důležité, aby Vás zaujala hlavní postava Patricka Jana... a to se u mě přesně stalo. Simon Baker tuto postavu hraje tak skvěle, že se do ní dokážu vcítit. Mnozí mu vyčítají, že tuto postavu hraje přílíš arogantně, ale taková ta postava prostě je. Patrick Jane je přesvědčený o svých schopnostech a dává to všem najevo. Musím říct, že jsem si tento serál velice oblíbil. Scénáristé se sice snaží tento seríál natahovat díly, který nemají s hlavním dějem nic společného, ale to je srozumitelné. Snaží se tuto serii natáhnout co nejvíce, dokud diváky bude zajímat. Myslím že i obsazení vedjlejších postav bylo dobré. Nenašel bych tu asi žádného herce, která by nepropůjčil své postavě určitý charakter. Proto tomuto seriálu dávam 4 hvězdičky.