Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

G. R.R. Martin je Tolkien naší doby. Díky bohu, že se předlohy chopili talentovaní lidé s vizí. Chopili se jí s láskou a dílo, které vzniklo se řadí na úplný vrchol seriálové produkce. Dosavadní tři série jsem viděl dvakrát, čtu knižní předlohu a stále nemám dost, to svědčí o genialitě téhle epické ságy! Valar Morghulis! /2015/ čumím potřetí!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Že je seriál naprosto geniální, to víme všichni... Úžasné vtípky, propracované postavy, skvělí český dabing... a takhle bych mohl pokračovat. Samozřejmě že ne všechny díly jsou úplně 5 hvězdičková zábava, ale to při takovém počtu ani nejde. Já některé díly viděl tolikrát, že už je znám nazpaměť, ale stejně mě to baví. Jednoznačně nejoblíbenější seriál a tak to bylo, je a bude. Oblíbené postavy: Homer Simpson, Ned Flanders, Ralph Wiggum, Saymoure Skinner (i s Máti), Cletus Spuckler, Maggie Simpson Postavy co nesnáším: Krusty, Levák Bob, Troy McClure => S těmito postavami jsou díly nejhorší (zejména Krusty smrdí)

Futurama

Futurama (1999)

Podceňované dítko Matta Groeninga minimálně co se ČR týče. Ač se Futuramě nikdy nedostalo takové veřejné obliby jako Simpsonům, jedná se o neméně dobrý počin.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tak jsme došli na konec téhle dlouhé cesty. Bylo to fajn, ale konec byl už skutečně potřeba. Ne vždy šlo o naprosto špičkovou podívanou, ale rozhodně jde o nezapomenutelný kousek, který není pouze jakýmsi parazitem fenoménu Přátel. Musím říci, že poslední díl byl vskutku sračkoidní hovňárna, ale co, stejně jde o sitcom, kde každý jeden díl obstojí sám o sobě. Bude mi ta parta chybět, ale pokračování bych už nechtěl.

Dexter

Dexter (2006)

Pro tyto prázdniny jasná jednička mezi seriály a ne jen tento rok. Konečně něco originálního, zábavného a místy i vtipného. Michael je třída a ostatní mu velmi dobře sekundují. Až na tu příšernou Japonku v 3. sérii - to je děsná postava. Pár věcí bych i seriálu vytknul, ale to by nešlo bez spoilerů. s1: 98%, s2: 95%, s3: 80%, sleduji s4... /6.9. 2011 edit/ právě dokoukaná 4. serie, každý kdo ví o co jde tak tuší jak se cítím... 95% /1.1. 2012 edit/ Ze začátku strach že celá 5. série bude vlastně o závěru 4. , ale když se série rozjede je to zase ten starý vítečný seriál 90%. /15.2. 2012/ Tak je za mnou již 6. série, která má asi nejlepší začátek ze všech, první 4 díly jsou fakt klasa... Pak bohužel následuje lehký propad, ale v konečném součtu se pohybujeme zase nad 90% :) /17.12. 2012/ Je možné aby byla už sedmá série nejlepší ze všech? No jo, je! Skvostný děj s nejlepší hlavním padouchem v historii Dextera, navíc hlavní hrdina ulovil konečně pěknou babu! rovných 100% /19.9. 2013/ No a je konec. Že to bylo parádní pokoukání a jedna velká láska je jasné. Zvláštní pocit se zavrtává do hlavy, až z toho mrazí. Bude mi chybět, ale zároveň je dobře, že je konec. Jen takhle se může stát Dexter legendou. Poslední série sice vidím jako druhou nejhorší (po 3. no jo zase se tam objevil někdo s příjmením Prada), výsledný dojem to ale nekazí. Ač tedy za poslední sérii 80% celkově jde o jeden z nejsilnějších a nejzábavnějších příběhů. R.I.P. DEXTER

Přátelé

Přátelé (1994)

Dlouho jsem vzdoroval tomuto hitu. Pár náhodných dílů jsem viděl, nicméně až nyní jsem se pustil do celého seriálu. Je velice příjemný, zábavný a celkem lidský. Po finále moc dobře vím, že mi ta parta bude chybět :(.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Za první sérii 85%. Tenhle kousek má rozhodně potenciál vydrápat se výš. Na pět je to ale zatím moc utahané, přesto líbivé. S2 90%; S3 90%; S4 95%; S5 100% poslední série je prakticky dokonalá... a to jsem ji pěkně dlouho odkládal. Škoda jen jedné necitlivé zajímavosti tady na csfd, která mi kus děje vycinkala, aniž by se obtěžovala upozornit na spoiler. Co se týče zakončení... tady by se měli tvůrci Dextera učit.

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

A hele, ono to jde! Kdo by se nadál, že jsou Češi schopní udělat něco tak famózního jako jsou Případy 1. oddělení. Za neuvěřitelně tuctovým názvem se skrývá skvost, který nonšalantně nakopává sedinku kdejakému kriminálnímu trháku posledních let. Až po shlédnutí některého z dílů vám pořádně dojde jak jsou všechny ty kriminálky strašně stupidní a umělé. Klobouk dolů za autentickou atmosféru a dobře budované napětí. Pravda, ne všichni z herců obstojí a občas se objeví nějaký ten ochotník, ale hlavních vyšetřovatelů se chopila naprostá herecká elita našeho národa. Nejlepší seriál domácí produkce za pěkných pár let. Tleskám.