Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (1 942)

plakát

Co má Jennifer na svědomí (2024) 

Je poměrně smutný, když je na vás vyvíjen extrémní tlak, že musíte být nejlepší. Ovšem vy sami to můžete mít nastaveny, docela jinak. Za mě zajímavý a poučný.

plakát

Doly krále Šalamouna (1985) 

Docela vkusný dobrodružství. Celej spocenej běhal po Africe, po jeho boku běžela i sexy energická Sharon Stone. Aktivní paráda, která funguje jako dobrá komedie tak i svižný dobrodružství.

plakát

Opičí muž (2024) 

Z ryzí upřímnosti, mohu povědět, že Patelova chuť se nějakým způsobem vyrovnat Johnu Wickovi je spíš zabředlejšího rázu. Celkově dost nezáživný a poměrně dost vyčpělý snímek. Nedozrálost.

plakát

Království Planeta opic (2024) 

🦧🦍🐒🌍Návštěva nově vyšlapané cesty na Planetě opic, byla strhující. Ovšem měla i své úskalí, občas jsem ztrácel přehled.To bylo pravděpodobně tím, že děj se aktuálně odehrává 300-400 let po událostech předešlé trilogie. Přesto všechno #KingdomOfThePlanetOfTheApes nabízí doposud nejinteligentnější a výrazně dospělejší dobrodružství, oproti dosavadním snímkům opičí série. P.S.: Samotný závěr nás nechává v úžasu, mohou lidoopi a lidé žít společně? 🤔Blízká budoucnost, nám ukáže #PlanetOfTheApes

plakát

Letohrátky (1990) (seriál) 

Medvěd Balů, velký oblíbenec.

plakát

Columbo - Vražda škodí zdraví (1991) (epizoda) 

George Hamilton perfektně slizký prototyp padoucha. Docela vkusně udělaná vražda s otrávenýma cigárama. Díky bohu, že nekouřím. Svižné tempo a vkusný dialogy. Budd Clarke natočil porno???

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

O jménu A. Hernandez jsem nikdy neslyšel. Pak jsem se náhodou dostal tomuhle dokumentu a mohu říct, že mě fascinuje co všechno vám může projít pokud máte status sportovce či celebrity??? Upřímně, žádný výmluvy na CTE, nemůžou zakrýt zvrácenost, nevyrovnanost a faleš aktuálně nastaveného jedince.

plakát

Nevyřešená vražda Beverly Lynn Smithové (2022) (seriál) 

Vynikající atmosféra. Sledoval jsem to se zatajeným dechem. Alan Smith patří do chladný díry,  nechápu jak se takovej srágora mohl ze všeho vylhat?

plakát

Kuciak: Vražda novináře (2022) 

Tolik zkaženosti, zabředlosti a hlavně nepřejícnosti v lidech dřímá. Silný dokument.

Časové pásmo bylo změněno