Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Hra

Hra (1997)

Bezpochyb naprosto skvělý a dechberoucí Fincherův thriller, který nadchne opravdu širokou škálu diváků. Skvělý příběh kde ani hlavní hrdina až do samého závěru neví na čem a co je právě danou hrou. Pro mě příběh plný napětí se skvělým vyuzlením 5 *****.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Geniálně natočený thriller, který Scorsese ozdobil skvěle překvapivým vyvrcholením a Di Caprio zase excelentním hereckým výkonem.

Pan Nikdo

Pan Nikdo (2009)

Jedna z ukázek jak málo stačí k tomu, aby se naše životy ubíraly naprosto rozdílnými cestami. Jádro příběhu mě sice pohltilo až skoro v půlce filmu, ale ten proklatý mexičan mě bude štvát při každém dešti !

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Pro mě přesně ten film, po kterém zůstanete ještě 10 minut sedět s otevřenou pusou a přemýšlíte. Hloubka a kvalita mě naprosto pohltila a dokonce mi ani nevadilo herecké ztvárnění hlavního hrdiny Ashonem Kutcherem. JASNÁ PĚTKA!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tento film bezpochyby musí zaujmout každého a to nejen díky svému geniálnímu příběhu, ale i díky skvělému hereckému ztvárnění a skvělému soundtracku :)

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Chytrý příběh, který a odlehčí a také splní hlavní úkol komedie rozesměje! Doufám, že se taky někdy tak pěkně rozloučím se svobodou :D