Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Po dlouhé době co jsem viděla film, který ve mě vzbudil tolik emocí. V jednu chvíli jsem si málem okousala všechny nehty a chtěla se postavit očekáváním a v další chvíli jsem se pousmála a opět si usedla do pohodlné pozice, kterou za chvíli opět vystřídalo napětí,nedočkavost. Film, u kterého jsem se nenudila, možná jsem očekávala trochu těch akčních scén, ale ve výsledku mi to vůbec nechybělo. Je to krásný důkaz toho, že nezáleží na tom jestli herci lítají vzduchem a střílí po sobě, nebo prostě telefonují v budce, když je skvělý námět, scénař a vše kolem tak mě tenhle film potěšil víc než většina jiných. A hlavně nesmím zapomenout na úžasný výkon herců, kterým jsem "sežrala" všechno, vžila jsem se do toho filmu tak, že jsem pomalu nebyla schopná vnímat okolí a jen jsem si vše užívala.A o tom, že doteď moc nevím jak že to vlastně skončilo ani nemluvím. Za mě palec hore a 5* ;)

plakát

Flicka 2 (2010) 

Na první díl nic nemá. Flicka je prostě Flicka, ale i přesto to bylo fajn shlédnout si krásnou krajinu jako z pohádky a přenádherní koně, a já jako zastánce tohodle , už jen díky tomu hodnotím tak jak hodnotím. Ani mi nevadilo, že bylo do toho zapojeno i trochu té lásky. Čekala jsem o hodně víc, neměla jsem husinu jak u prvního dílu, ale nakonec to beru jako dobrý film, i přes všechno. :)

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Očekávala jsem, nějaký trapný akční film ve školním prostředí. Když se nad tím zamyslím, možná to tak je, ale mě tenhle film naprosto nadchl, nejen proto, že se to tam hemžilo samýma svalnatejma chlapcema :D, ale hlavně díky inspirační myšlence, kterou jsem v tomhle filmu našla. Na první dojem to je docelá klišé "párty,kluci,holky,láska", akorát pro změnu do toho bylo zapojeno trochu bojování. Ale i přesto, se mi tenhle film naprosto líbil,jak z důvodu, které jsem psala, tak také proto, že mám filmy tohohle typu ráda a doporučuji ho všem, jak lidem co mají rádi různé boje v ringu, nebo jen normální příběh lásky, který také potěší. :)

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Zajimavý film kdy jsem už od začátku věděla, jaký bude konec, i když jsem měla naději že se v 501 dnu dají nakonec dohromady (tak se bohužel nestalo),tak mi to nezkazilo celý požitek z filmu. Vtipná romantika, která mě velice potěšila. Ale není to film na který se můžu kouknout i 8 jak mám často v oblibě, jinak bych si zkazila celou tu výjimečnost a zajimavost tohoto filmu.... Hodnocení je tedy jasné 5* :)

plakát

50/50 (2011) 

Naprosto skvělý výkon herce Josepha Gordona, který je pro mě velice zajímavý herec, nejen že mě vždy osilní jeho úsměv, ale je také zajimavě krásný :). U tohoto filmu jsem se skvěle pobavila :) Tak nějak jsem tušila, že jak začal chodit k té terapeutce, že začnou spolu chodit, a tak se taky stalo. Navíc Adam a ten jeho nejlepší kamarád (jméno?? :D) měli naprosto úžasné hlášky. Tento film mě skvěle zpříjemnil den... :)

plakát

Megamysl (2010) 

Nevím zda je správné hodnotit film, i když mi chybí půlka do konce. Ale pro mě naprosto stupidní film, možná ke konci změním názor a komentář smažu, ale mi tohle jako komedie nepřišla. Zatím čemu jsem se jedině zasmála byla věta "Ale můj tajný vchod určitě nenajde"...."A hele je tady rohožka s názvem tajný vchod" tohle mě jako jediné pobavilo. Dávám 2* za to, že film je brán ze strany zla a za úžasné oči Megamysla :D Možná názor změním, ale momentálně je tento film pro mě velkým zklamáním

plakát

Hanna (2011) 

Je to snad jeden z mála filmů, kde mě trailer vůbec nenadchl,nechápala jsem o čem ten film by měl jako být,ale nakonec jsem na tento film koukala s otevřenou pusou a s občasným úsměvem. Místy to bylo naprosto nereálne, ale i tak jsem byla velice potěšena z tohodle filmu. Nikdy jsem nic podobného neviděla, většina akčních filmů je o nějakém týpkovi, který něco provedl a všichni ho chytají, ale nakonec to dopadne všechno stejně. Velice se mi Hanna líbila, určitě se na ni někdy kouknu znovu, líbílo se mi to, jak na začátku řekla jednu větu k sobu a ke konci tu samou větu k té zrzce (jméno??) :D.....Pro mě jeden z nejlepších akčních filmů :)

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Jsem velice mile překvapená. Čekala jsem, že to bude nějaká trapná česká komedie. Nakonec jsem se při celém filmu opravdu bavila, naprosto úžasné hlášky a i skvělé obsazení herců pomohlo k tomu, abych hodnotila 5*.

plakát

Warrior (2011) 

Po celou dobu jsem měla otevřenou pusu, netušila jsem vůbec jak to skončí (jak v některých filmech po prvních 10 minutách víte jak to nakonec dopadne) tenhle film ne, což díky tomu ode mě dostava další plus.Při celém filmu jsem seděla jak to vlastně dopadne, a do poslední rány jsem netušila co se stane, a konec? Ten mě naprosto dostal. Nádherný příběh, s dobrým obsazením a úžasným zpracováním. A i když jsem se na tento film koukala znova, i přesto jsem měla na rukou husí kůži....doporučuju všem co mají rádi akční filmy o bojování.... 5*

plakát

Footloose: Tanec zakázán (2011) 

Tento film se mi dost líbil,poprvé jsem koukala s nadšením i když mi Kenny Wormald je chvilkama nesympatický a nelíbí se mi,ale to je jenom můj detail. Hodně mě nadchl příbíběh...město kdo se nesmí tancovat je dle mého názorů originální.Po prvním shlédnutí jsem byla nadšená, bohužel jsem se na tento film koukla ještě asi "jenom" 4 a začalo mi na tomto filmu chybět málo tanečních scén, dali by se spočítat na prstech,což je dle mého názoru škoda, kdyby tam bylo více tanečních scén možna by se mi celý film líbil i po 6, ale tak si jen někdy pouštím taneční scény.... některé rozhovory jsou trošku nudné, ale i přesto film vcelku dost dobrý,příběh pěkný dávám 4*