Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (37)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

,,Špásování s bratranci, je v pořádku pro děti, ale není to dlouhodobě udržitelný sexuální postup, chápeš?" Škoda, že jsem tenhle seriál neviděl dřív... Ušetřilo by nám to se ségrou spoustu problémů 😂

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Moc nechápu zdejší recenze. Je to originální, je to vtipný a Bryce předvedla skvělý bojový scény (nevypadá to, že by jí někdo zastupoval), kde jsem jí tu rvačku fakt věřil a mohl by jí závidět kdejaký mužský protagonista. Plus skvělý vizuální efekty a samozřejmě skvělý obsazení.

plakát

Rise of the Black Bat (2012) 

Tohle je asi největší úlet, co jsem kdy viděl.😃 Mobil, herci z kanceláře, nulový obsah a máte film.😃 Podívat se na to můžete bezplatně na Plex.Tv

plakát

Bod obnovy (2023) 

I když jsem na to ze začátku koukal skrz prsty, protože sci-fi v českém podobě se naposledy povedlo u Návštěvníků, tak musím říct, že super. Film na mě působil jako něco mezi Náhradníci, Já robot, Alter Carbon a hra Cyberpunk 2077. Zajímavý taky je to, že mezi takovými herci jako je Matěj Hádek a Václav Neužil ml. excelovala Andrea Mohylová, a herecky je předjela o kilometr. Skvělá práce a doufám, že film vydělá dost peněz na to, aby se takové projekty vyplatili i ostatním režisérům a studiím.

plakát

Barbie (2023) 

Člověk má pocit, že celý svět upadá do nebinárního, zeleného, veganského světa... A najednou přijde film, který pod dohledem Mattelu ukáže všem, že svět je pořád normálním místem, kde lidé přemýšlí a vědí, co je správné. Film je skvělou satirou, ne na Barbie, ale na reálný svět.

plakát

Moonfall (2022) 

Jednodušší verze Dne nezávislosti z roku 1996. Za mě dobrý.

plakát

Tlusťoch (2020) 

Naprosto originální a skvělé. Nic nezjišťujte, nic o tom nečtěte, prostě si to pusťte.✌️

plakát

Fantasy Island (2020) 

Začátek vypadá jako céčko. Ale zbytek filmu, je super béčko. 😉 Za mě film, který jsem nápadem, ještě neviděl.