Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Like House 3 (2022) (pořad) odpad!

Tohle kdo vymyslel bych zavřel. 30 vteřin jsem vydržel 😤

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Nejsem fanoušek tohodle žánru a celkově. Obával jsem se na to vůbec podívat, chvíli jsem věděl i proč, ale po prvním díle mě to vtáhlo. A můžu jen říci, top nejlepší seriál za mě 👍

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Vzhledem k množství dílů jsem dlouho odkládál si tento seriál pustit. Pomohl k tomu i dabing si pustit první díl. Náhle hned druhý, třetí..... a ejhle, během víkendu byl seriál skoro dokoukaný. Můžu říct, že je to jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl, a zvládnul bych to i zopakovat.

plakát

Noční návštěva (2020) odpad!

Tohle chce odvahu. Stačila mi půl hoďka, na chvili zavřít oči a jen poslouchat. No, naprostá sra*ka, tleskám toto vůbec natočit. "velebnosti, jdu blejt!"

plakát

Veni, vidi, vici (2009) 

Film teda jako hrozný, ale tři hvězdičky pro Walda gang (Šafránka:))

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

To co jako bylo?? Komedie, romantika, drama, či snad film? .. Pointa bezdradná, příběh děsný, humor žádný, propadák. Jediná záchrana "Hřebíčková", která ale bohužel nemohla tento film nijak zachránit.

plakát

I Am Fighter (2020) (pořad) odpad!

Really? Neskutečná sr*cka, nehorázný komentování a ty žvásty na oko na kameru? To snad ani nejde vymyslet.. Zavřít oči, vypnout zvuk a pak možná se tenhle "pořad" dá přežít :S

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) odpad!

Ne, ne, a prostě ne. Během jedné reklamy jsem přepnul na tento pořad. Netrvalo ani pět minut, abych tuhle frašku hned přepnul raději na teleshopping s koupením vysavače. Jednou větou: Ostuda dávat tento pořad do TV, ostuda těm co to vůbec vymysleli, a ještě horší ostuda lidem co dokázali tento pořad ohodnotit pro mě na nepochopitelně "36%"??? .. jsme fakt národ debil... pokud tohle dokáže někdo dokoukat dokonce. Více rozumu lidi ;)