Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Záhada hlavolamu (1993) 

Do dneška moje citová záležitost z dětství. Ponurá romantická atmosféra, skvěle mrazivá hudba, soudržnost vontů, tragédie a celým příběhem provázející tajemství. Toť vše mě vždycky úplně přikove před televizi. Ten film prostě miluju,stejně jako všechny jeho představitele :-)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Angelina prostě bezkonkurenční jako vždy! Havran byl taky boží. Jako netradiční podání tradiční pohádky je to paráda. Ale pořád je to jen pohádka,takže 3*

plakát

Marie Besnardová: Příběh travičky (2006) (TV film) 

Zabila nebo nezabila? Toť hlavní otázka celého příběhu. Přiznávám, že sama nevím, ke které verzi se přiklonit. Napínavé až do konce. Škoda, že se už nikdy nedovíme, kde je pravda.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Možná je to tím, že jsem viděla dříve originál než remake, ale už o není ono. Nějak jsem jim jejich pracovní nasazení a herecké výkony nemohla uvěřit. Takže o hvězdu méně..

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Film, který mě nenechal od začátku až do konce ani odtrhnout oči, natož pak si odskočit :D Zpočátku pěkně zamotaný rodinný příběh, pak ale nejnapínavější detektivka s hodně erotickým (až trochu nechutně) nábojem, jakou jsem kdy viděla. Rozhodně je to film, na který se s chutí někdy podívám znovu!

plakát

Na odstřel (2009) 

Rozuzlení jasné hned od začátku. Když ale předstíráte, že vám to jasné není, tak je to celkem zajímavé a napínavé pokoukání.

plakát

Vražedná minulost (2013) 

Poklidna a odpocinkova ducharinka se zajimavou zapletkou a super plakatama v pokoji hlavni hrdinky ;-)